• Paggini
    82.9k
    Istra se tad borila za Europu, zato je i bilo njihovih navijača više nego je normalno, neki dan ih je u Osijeku bilo valjda 20, što također nije za nikakvo ismijavanje.NORTE

Nitko ne ismijava nitijednu grupu za brojnost, niti je itko ovdje ikad rugao ili Demone ili Funcute za brojnost naprimjer, dapače pohvali ih se kad to zaslužuju i mislim da svatko ovdje voli vidjeti da postoje i druge grupe osim Boysa i torcide, ali Kohorta je posebna priča koja ne moze se sama sa sobom povezat, a lajavi su za ispizdit.
  • Str1nger Bell
    3.5k
    Ali da se Kohortaša ne može bar 200 prošetati 20 minuta do stadiona i doći na natkrivenu tribinu do terena?Hnlovac

Upravo tako, 1.kolo ove sezone im dolazimo mi na najmoderniji stadion u državi, početak sezone nabrijavaju se za europu, dovode pojačanja i onda kohorta ne moze prva 3 reda popunit.

Screenshot-2026-05-14-at-14-19-57-OSIJEK-vs-DINAMO-0-2-1-kolo-Super-Sport-HNL-25-26-You-Tube.png
  • bbb medimurje
    5k
    Sad kad smo i sluzbeno osvojili duplu krunu, uz najboljeg strijelca i asistenta nije lose prisjetiti se najboljih 11 lige prve polusezone:

Malenica
    Vesovic sarlija mlacic hrgovic
    Krovinovic pukstas
    Jagusic almena rebic
    Sego

Cisto da se ne zaboravi s kakvim degenericima zivimo.
  • Jurki
    24.7k
    Imbex pise da Raquell pakuje lancune i šporke gace one žute pederčine i odlaze iz najlipseg grada na svitu.
    Gdje to se jos ne zna, al pikira Njemačku.
  • Paggini
    82.9k
    KAKO prenosi njemački Sky Sport, Ivan Rakitić na kraju sezone napustit će poziciju tehničkog direktora Hajduka. 38-godišnji bivši reprezentativac Hrvatske preuzeo je tu dužnost u splitskom klubu odmah po završetku igračke karijere, a sada bi trebao otići unatoč ugovoru koji vrijedi do 2028. godine.

Moguć povratak u Bundesligu
    Zasad je nepoznato kamo će se svjetski doprvak iz 2018. uputiti, no kao jedna od mogućnosti spominje se povratak u Bundesligu, što ni sam Rakitić ne isključuje. Nekadašnji veznjak svjetske klase u Njemačkoj je od 2007. do 2011. godine odigrao ukupno 135 utakmica za Schalke 04, a i danas se osjeća usko povezan s klubom iz Gelsenkirchena.

Čuj osjeća se usko povezan sa Schalkeom :lol:

Koji je to jebeni klaun :lol:
  • Zg123
    3.6k
    Ovi samo izmisljaju funkcije i uhljebljuju legende u klub
    Bivši hajdukovac Hrvoje Milić službeno se vraća na Poljud, ali u posve novoj ulozi. Bivši igrač bi trebao funkciju voditelja odjela za individualni rad s igračima, a glavni cilj mu je razvoj mladih talenata i njihova priprema za seniorski uzrast, prenosi Dalmatinski portal.
  • GOAT
    7k
    a i danas se osjeća usko povezan s klubom iz Gelsenkirchena.Paggini

Brat svake sezone osjeca povezanost sa drugim klubom :lol:

Basel, S04, Sevilla, Barca, Avada Kedavra i Hajduk. Jel ima jos koja ljubav?
  • shameless86
    1.8k
    odlazi sa trofejom
  • rakurs
    2.9k
    Mislim da bi bio veliki prikaz nepoštovanja prema veličini kao što je Ivan Rakitić kada se Basel, Schalke, Barcelona, Sevilla i Hajduk ne bi udružili u jedan klub. S obzirom da prema svakom od tih klubova gaji nevjerojatno duboke osjećaje, mislim da je to jedino rješenje.
  • Kepec
    10k
    Rakitić:

2007.:"Eh... Basel je moj prvi i najdraži klub. A odmalena sam dinamovac, kao i cijela moja obitelj!"

2020.:"Naravno da sam razgovarao s trenerom Koemanom, ali kad je već sve bilo gotovo. Poštujem ga, želim mu svu sreću svijeta, nemam apsolutno nikakav problem s njime, a sada trenira meni jako drag klub (Barcelona), klub koji će mi uvijek biti u srcu."

2021.:"Zašto sam se vratio u Sevillu? Zato što je to klub koji je najbliži mom srcu. Ono što Sevillu čini posebnom je bliskost koju sam tu osjetio od prvog dana, u klubu i u gradu. Kada pričam s obitelji ili prijateljima i kada kažem da idem kući, kada god netko kaže riječ dom, ja pomislim na Sevillu."

2022.:"Svi znaju koliko pratim Hajduk. Moj vjenčani kum je veliki navijač Hajduka i za mene je Split nešto posebno"

2026.:"Za mene će Schalke uvijek biti u srcu."

Čovjek jednostavno ima ogromno srce i mjesta za sve. Dobro pa nije igrao za još koji klub jer ne znam gdje bi svi stali.
  • Pacho
    17k
    Señora Raquel spremna za nove izazove. Turske kebabdzije iz Gelsenkirchena vec trljaju ruke i druge udove.
  • Blueshadow86
    5k
    Šteta što papučar odlazi.
  • NORTE
    24.2k
    "Rekao mi je da poručim kako ništa nije odlučio te da će sjesti s čelnicima Hajduka na kraju sezone i potom će sve biti jasno."

Auf Wiedersehen, pičko tovarska.
  • Peškaman
    9.1k

Kako si zaboravio Al Shabab i ovaj ljuti klasik?

"Izabrao sam Al Shabab nakon što sam čitao o klupskoj povijesti. Vjerujem da je vrijeme za novi i veliki izazov s Al Shababom.”

Također, Rakitić će u novom klubu nositi broj 30 na dresu, pa je obrazložio i taj izbor:

“Moji omiljeni brojevi su sedam i deset, ali nakon što sam saznao više o Al Shababu i projektu Vizija Saudijske Arabije 2030 uzeo sam broj 30. To je simbol moje predanosti da podržim Kraljevinu Saudijske Arabije u ciljevima i aspiracijama za budućnost.”
  • Oluja
    6.7k
    Uvjeren sam da ne postoji veća nogometna papčina od ljubitelja mnogih klubova koji je u svom ogromnom srcu pronašao i mjesto za Milu Kitića, ili je kitića smjestio drugdje pošto mu je srce već puno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet