• Mali Zeus
    20.8k
    Smiješno mi da je finale kupa jučer odigrano, fantastična utakmica, fantastično navijanje i Boysa ali i Armade rekao bih, odlično su izdanje imali, lijepo su podsjetili da su i njihovi dečki bili dolje 13.5., a cijeli taj nogometni dekor začinjen kontroverznim navijanjem koje je diglo podosta prašine i od moralnih vertikala ala B.J. (neslučajno skraćenića za fafanje pimpeka??) koji se naravno gnjuša nad tim (iako se ne gnjuša nad visokim pećima, paljenjima transparenata i sličnih zezanjima).Paggini

Naravno da se ne gnuša kad on sam zna pokrenuti takve stvari indirektno i između redaka.
  • KtcGoat
    4.7k
    No kao da smo nekog zaboravili? Pa možda ljute kohortaše koji cmolje cijeli dan kako su morali gledati to bolesno orgijanje dinamovaca po njihovom gradu, a s obzirom koliko su jazavi, kohortašima je orgijanje bilo koje okupljanje više od 30 ljudi za utakmicu hehehe.

Pa evo, da i njih ovim putem pozdravimo, nadam se da su uživali u slikama prepunog juga koji skače i fanatično navija, sigurno im se srce napunilo gledajući te prizore
    Paggini

"Stigli su krkani i seljacine iz okolnih selendri u grad" "Ne izlazim iz kuce danas" "Setaju se s obiljezjima po gradu" "Gadi mi se gledati ovo" "Skidajte naljepnice na iducoj utakmici, sigurno ih ima" "Za njih parking, a nama nista" "Oni mogu na ogradu, a mi ne" "Tko placa sve to" :rofl:
  • Hnlovac
    5.4k

Kohortaši su jedina ekipa koja na "orgijanje" drugih navijača u "svom gradu" ne odgovara akcijama nego cmolji na internetu i s kauča pišu "kakvi su to seljoberi" i "gadi mi se sve ovo"

Jbt pas, prošle sezone je zadnje kolo bilo više Demona koji su orgijali neg njih na stadionu

images-(98).jpg
    images-(99).jpg

Jazavačine. Za njih su Šajete Poreč i Lunaticsi Vrapče navijači Napolija
  • Mali Zeus
    20.8k
    Demoni su četvrta navijačka skupina kod nas, Kohorta je propala ko žeton. Sjećam se gostovanja Istre pred kraj pretprošle sezone. Imali su samo jedan sektor, ali su imali sve, šalijadu, koreografiju, zastave, za jednu manju skupinu jako kvalitetni.
  • Paggini
    82.8k
    ne odgovara akcijamaHnlovac

Odgovaraju kad napadaju sredovječne kežualce van priče nakon utakmice dok se vraćaju doma i onda na istom tom internetu laju kako su izakcijali purgere, a napali tri, četiri tipa iz neke Požege. Šamca ili odakle god koji su došli gledati svoj klub u, zamisli, Dinamo dresovima, odnosno pardon - "OBILJEŽJIMA".
  • Hnlovac
    5.4k
    "lega vidio 3 balavca od 14 godina kako imaju dinamo šalove i prisilno ih oduzeo, a debila s djetetom od 5 godina koji je imao dinamo hlacice smo stjerali s tribine" tipovi akcija
  • Str1nger Bell
    3.5k
    Demoni su četvrta navijačka skupina kod nasMali Zeus

Jesu jer igraju prvu ligu, meni osobno UCV s obzirom na veličinu grada i mislim da igraju prvu ligu da bi preskočili Demone na toj "ljestvici".

Izdanje kao protiv tovara u kupu Demoni i Kohorta mogu sanjati.
  • Mali Zeus
    20.8k
    Jesu jer igraju prvu ligu, meni osobno UCV s obzirom na veličinu grada i mislim da igraju prvu ligu da bi preskočili Demone na toj "ljestvici".Str1nger Bell

Apsolutno.
  • Paggini
    82.8k
    ↪Paggini "lega vidio 3 balavca od 14 godina kako imaju dinamo šalove i prisilno ih oduzeo, a debila s djetetom od 5 godina koji je imao dinamo hlacice smo stjerali s tribine" tipovi akcijaHnlovac

"Idući put kad im tako nešto padne na pamet, da zapamte čiji je ovo grad"
  • Sibirski plavac
    8.7k

Kohorta je jedina skupina navijača "velike četvorke" za koju da pitaš ljude koje im njihovo masovno gostovanje pada na pamet, nema nekog odgovora. Boysi i Torcida ih imaju redovno, Armada je imala dobrih brojki na gostovanjima, recimo u Milanu 2017. ih je bilo dosta, a Kohorta fakat pojma nemam jesu ikad imali neko masovno gostovanje hahaha. Jedino mi pada na pamet kod Austrije Beč 2017. da ih je bila pristojna brojka, ovo ostalo niš.
  • Mali Zeus
    20.8k
    "Idući put kad im tako nešto padne na pamet, da zapamte čiji je ovo grad"Paggini

Poskidat će sve naljepnice sa svoje tribine!
  • Pacho
    17k

I to se odnosi na olupinu za koju van granica ex-yu znaju samo najokorjeliji kladionicari koji su skuzili da ovi dobiju penal/crveni protivniku svako drugo kolo te pokoji ovisnik o teletextu?
  • NORTE
    24.2k
    prošle sezone je zadnje kolo bilo više Demona koji su orgijali neg njih na stadionuHnlovac

Općenito vas pozivam da ne prozivate manje navijačke skupine za brojnost, a posebno u gostima. Ima ih koliko ima, mali klubovi s neuspješnom povijesti i malom ukupnom bazom.

Istra se tad borila za Europu, zato je i bilo njihovih navijača više nego je normalno, neki dan ih je u Osijeku bilo valjda 20, što također nije za nikakvo ismijavanje.

Bez obzira što obje grupice imaju komplekse od dinama i Purgera, čak ni Kohortu ne treba prozivat za brojnost.
    S druge strane demoni se ližu s dalmatinskim grobarima pa su malo drugačija priča.
  • Hnlovac
    5.4k
    ja shvaćam da ne bismo trebali prozivati za gostovanja jer su to ljudi koji izdvajanju lijepu lovu za gostovanja gdje bu ih malo, atmosfera loša, i klub vjerojatno izgubio, tim više respect nekolicini koja dođe

Ali da se Kohortaša ne može bar 200 prošetati 20 minuta do stadiona i doći na natkrivenu tribinu do terena?

Ko ih jebe
  • ZG plavi 01
    212
    Pula je skoro pa duplo veci grad od Vinkovaca koji samo stagniraju i stagniraju, za 10 godina ce vjerojatno imati 20k stanovnika. Istra ima puno veci navijacki potencijal od Cibalije prije svega jer tamo u Istri vlada puno veci lokalpatriotizam nego u Vinkovcima. S tim da jos Istra kao klub raste vec godinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet