• Dzoni
    7.7k
    Ja ne bih puno razmišljao i vratio bih Pavića iduće sezone, sjajno je odigrao i danas, a i generalno otkad je počeo češće igrati
  • njurci10
    649
    mislim da pretjerujete, neka ga kod sezonu u rijeci, gdje Ce igrati pa ga možemo vratiti ako se pokaže super.
  • gledatelj
    1.4k
    Sad kad je sve riješeno samo se ova tema prati. Izgorit će ovo ljeto, uz temu stadiona
  • miro
    9.6k
    Dobar je Brankec, ali bar jos polusezonu nek odigra u Rijeci
  • Orc123
    16.8k
    Spojio je 4 utakmice i vec bi ga vracali....
  • rokikaciga
    17.3k
    Ak ovak nastavi (a 100% sam uvjeren da bude) ja bih ga vracao ali tek na zimu/ljeto sljedece godine
  • Zagi
    18.9k
    Pavić danas odličan.
  • CastAway1986
    6.3k
    Ako ovako nastavi i bude standardan u Rijeci uzeti ga na zimu!
  • Fan
    2.6k
    Ni slučajno vraćati Pavića prije sljedećeg ljeta jer mora još žganaca pojest da postane kalibar za nas.
    Ako se ne varam, do tada će i vrijediti buy back klauzula tako da s tim problema nemamo, a vidjet ćemo je li onda vrijedan Dinama ili je ovih par tekmi (doslovno 4-5 dobrih tekmi je odigrao) bio samo u dobroj formi.
    Svašta kakva pomama i onda se pitamo zašto je klub pun Kačavendi i Mudražija...
  • Crni86
    23.8k
    Bome je Pavic dobro ugasio Zajca, cini mi se da su se kretali u istim podrucjima. Jako dobra partija i sve standardniji je u Rijeci.

Pustit ga do zime, a onda ga vratit ak se nastavi ovako razvijat.
  • ImotskiNKDZG
    250
    Mišljenje od tome da je menadžer Bruna Durdova,Pini Zahavi zvao Zajeca i ponudio Durdova Dinamu i da se razvija kroz Dinamo II?
  • Omake
    20.5k
    ja sam vrlo vjerojatno jedan od rijetkih koji bi bio za. Mislim da bi ga bolje bilo razvijati kao Zajc tip igrača nego na krilu.
  • criticus
    9.2k

I ja. Lošija verzija Jagušića koji bi pravilnim razvojem moga eksplodirat.
  • VolimDinamoOo
    579
    apsolutno za.. ima potencijala da bude igracina..
  • rokikaciga
    17.3k
    Ja sam takoder za, ali me zanima koliko bi orjuna trazila za svog dijamanta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.