• Dzoni
    5.6k
    Ja ne bih puno razmišljao i vratio bih Pavića iduće sezone, sjajno je odigrao i danas, a i generalno otkad je počeo češće igrati
  • njurci10
    568
    mislim da pretjerujete, neka ga kod sezonu u rijeci, gdje Ce igrati pa ga možemo vratiti ako se pokaže super.
  • gledatelj
    1.3k
    Sad kad je sve riješeno samo se ova tema prati. Izgorit će ovo ljeto, uz temu stadiona
  • miro
    8.9k
    Dobar je Brankec, ali bar jos polusezonu nek odigra u Rijeci
  • Orc123
    15.8k
    Spojio je 4 utakmice i vec bi ga vracali....
  • rokikaciga
    13.8k
    Ak ovak nastavi (a 100% sam uvjeren da bude) ja bih ga vracao ali tek na zimu/ljeto sljedece godine
  • Zagi
    17.5k
    Pavić danas odličan.
  • CastAway1986
    5.7k
    Ako ovako nastavi i bude standardan u Rijeci uzeti ga na zimu!
  • Fan
    2.3k
    Ni slučajno vraćati Pavića prije sljedećeg ljeta jer mora još žganaca pojest da postane kalibar za nas.
    Ako se ne varam, do tada će i vrijediti buy back klauzula tako da s tim problema nemamo, a vidjet ćemo je li onda vrijedan Dinama ili je ovih par tekmi (doslovno 4-5 dobrih tekmi je odigrao) bio samo u dobroj formi.
    Svašta kakva pomama i onda se pitamo zašto je klub pun Kačavendi i Mudražija...
  • Crni86
    21.5k
    Bome je Pavic dobro ugasio Zajca, cini mi se da su se kretali u istim podrucjima. Jako dobra partija i sve standardniji je u Rijeci.

Pustit ga do zime, a onda ga vratit ak se nastavi ovako razvijat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.