• Efes Pilsen
    15.7k
    Bacas cifre, a igrac u primeu karijere nije vrijedio toliko. Mogao si isto tako lupit 100 milja, cemu uopce takva infantilna argumentacija?
  • FazeN
    6.4k
    I?criticus

Po prvim informacijama ne izgleda ozbiljno, na "pregledu u trenutku" više kao zatezanje nego istegnuće.
    Kod aduktora se prava slika vidi tek idući dan kad mišić malo odmori, tako da ćemo biti pametniji nakon jutra. Za sada bez panike.
  • tp1997
    2.7k
    kad mišić malo odmoriFazeN

Kad si doktor Miške malo odspava pa fino on to ujutro pogleda i dijagnosticira
  • NVKOD
    12.2k
    Air Scotland! Odlična utakmica.

Čovjek je valjda osvojio svaki mogući zračni duel. Praktički je pomeo sve pred sobom!
  • Kujtim Shalla
    9.4k
    Čovjek nije trofej osvojio i sa nama u par dana odvoji dva , get use to it mate:heart:
  • Kationi
    18
    Sjajna utakmica njega i Sergia!
  • Mrvica
    4.3k
    Još nek ostane i nitko sretniji od mene.. Ratnik!
  • Kujtim Shalla
    9.4k
    Osvajač titula ,došao u Dinamo i odmah po prvi put u karijeri osvojio dvije kante ,a mi vratili obje u vitrine.. kakav spoj :heart:
  • Mali Zeus
    20.8k
    Baš se vidi da uživa u igri i u atmosferi.
  • scooniepenn
    6.8k
    McKenna i Zajc su mi otpocetka bili ziceri, ali su i nadmasili moja ocekivanja. Nas Skot je ne smap igracki izdominirao, vec se sazivio s Dinamom i Zagrebom kao da je tu vec godinama. Ni u ludilu ga ici prodavati, jer smo dobili Tea 2.0 za nove iskorake i dominaciju. Livi i McKenna su jamci nove granitne obrane u godinama pred nama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet