• Somport
  403
  Nakon "burna" 2 kola, Dinamo čeka Rijeku u prvenstvenoj utakmici koja je među mnogim derbijima koji slijede ovu polusezonu. Momčad, koja nažalost gubi svog najborbenijeg kapetana Ademija, vodi ligu trenutno s 56 bodova, dok Rijeka udobno sjedi na sredini s 34.

  Bitno je napomenuti da je Rijeka u zadnjih 8 utakmica izvukla 6 pobjeda, 1 izjednačenje i 1 poraz. Dinamo, s druge strane, ima 5 pobjeda, 1 izjednačenje i 2, kao što rekoh, "burna" poraza.

  Kod ovakvih utakmica se očekuje uzbuđenje gostujućih, euforija koja bi mogla napokon "otvoriti svjetlo na kraju tunela" ostatku lige, no duboko dolje znaju da i postoji mogućnost poraza te spuštanje za jedno mjesto na tablici.

  Svakako, najbitnija ali i u isto vrijeme najtužnija spoznaja jest odlazak Akija, najvećeg kapetana za ovaj klub u zadnjih 20 godina.

  Ademi je netko koga je teško stavit u par rečenica, ali ću reći ovo. Netko tko je ovoliko borben za ljubav mnogih, zaslužuje tu istu ljubav nazad, a Aki upravo to i zaslužuje.

  Na stranu sve ovo što se događa u klubu, on je tu stajao i kad je bilo munja i gromova, i sunca, i zime, i kiše i magle, da ne nabrajam dalje. Osoba koja bi trebala biti ne samo inspiracija, nego i, po mom mišljenju, standard ponašanja i respekta jednog Purgera prema svom gradu i prema svojim bližnjima.

  Da ponovim samo jedno;

  "Bio mi je san odjenuti modri dres. To mi se i ostvarilo."

  Od Zagreba do Kine, hvala Kapetane!9fo132enne2sg2dq.jpeg
  1. Tko će pobijediti? (94 votes)
    Dinamo
    76%
    X
    16%
    Rijeka
    9%
  2. Idete li na utakmicu? (94 votes)
    Da
    77%
    Ne
    23%
 • NitkoBitan
  2.1k
  Promjeni raspored rijeci u temi. Dinamo - Rijeka. Igramo doma a ne u gostima.
 • Somport
  403
  Ups.Riješeno, hvala!
 • Efes Pilsen
  1.8k
  Dolazim, bit ce izazovno, radi se u ponedeljak, ali kapetana se mora pozdravit.
  Ja mislim da cemo mi na nasem tepihu odigrat jednu nadahnutu tekmu i poslat kapetana u Kinu kako i prilici.
 • bbb medimurje
  1.3k
  I dalje nema nikakvog marketinga o kapetanu...
 • plavi67
  479
  kako ne ,stavili su sliku na linku o ulaznicama za tekmu haha, to je njihov maximum
 • The Undertaker
  1.7k
  Marketing nam je katastrofa. Odlazi jedan od najvećih igrača u povijesti Dinama a o tome ni glasa. Za ovu utakmicu karte su trebale biti besplatne, Ademijevi dresovi na popustu, TV i radijske postaje bombardirane najavama, u loži sve što u hrvatskom nogometu nešto znači, itd...Neka se kolektivno samoubiju.
 • jp23
  1.2k
  Dinamo, s druge strane, ima 5 pobjeda, 1 izjednačenje i 2Somport

  4 pobjede, 2 neriješene i 2 burna poraza*, osim ako brojis i kupske utakmice
 • Klenx
  1.1k
  Marketing nam je katastrofa. Odlazi jedan od najvećih igrača u povijesti Dinama a o tome ni glasa. Za ovu utakmicu karte su trebale biti besplatne, Ademijevi dresovi na popustu, TV i radijske postaje bombardirane najavama, u loži sve što u hrvatskom nogometu nešto znači, itd...Neka se kolektivno samoubiju.The Undertaker

  Specijalci sve odreda
 • Papastrumf
  4.1k

  Sve stoji, kolega. Od riječi do riječi.
 • Somport
  403
  Brojim sveukupno.
 • Efes Pilsen
  1.8k
  To je to, minimum minimuma bi bilo bar objavit dodite pozdravit KAPETANA. Previse za ocekivat izgleda :scream:
 • Mlađi referent
  3.8k
  Kod nas marketing nije loš, kod nas marketinga nema
 • ZgBlue
  306
  Lako za nas koji živimo Dinamo, nama ne treba neka posebna najava za Kapetana i/ili utakmicu...ali "prosječan" navijač ili stanovnik Zagreba vjerovatno ni ne zna da Kapetan igra zadnju tekmu u nedjelju.

  Sramota je da ovdje ljudi sa Zone volontirajući naprave više za marketing kluba nego netko tko je u klubu za to plaćen!
 • bluepower86
  41
  Stvarno nevjerojatno od kluba da nisu stavili karte u prodaju vec u Ponedjeljak i da se lijepo najavio odlazak kapetana Ademija.Dobili smo obicnu najavu utakmice s njihove strane,kao da nisu u stanju pozvat ljude s nekim prigodnim tekstom i stavit kombinirano par njegovih slika za vrijeme koje je proveo u klubu.Zalosno,
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.