• Kile
    22
    Dali ima netko jedno mjesto mozda kojim slucajem za danas?
    Hvala
  • Nemrem igra Dinamo
    5.7k
    Dobro vam jutro Zonaši, na ovaj sveti datum!

Daj mi samo pobjede,
    znaj da ipak meni značiš sve,
    Dinamo neka Opusom odjekuje,
    moje srce ludo voli te :heart:

Idemo danas po tog Rabuzina i dvostruku krunu!
  • Mrvica
    4.3k
    Ajmo i po taj kup, ne damo im ništa! :strong:
  • fakin
    4.1k
    Spremni za finale?

Screenshot-2026-05-12-22-00-19-915-com-facebook-katana-edit.jpg

Moram ovog bisera podijeliti :rofl:
  • ElDorado
    11k
    dosta logično. Pustimo im kup a oni puste Radeljića kojem je istekao ugovor.
  • Jurki
    24.7k
    taj covjek ima totalno krivo razmisljanje.
    Mi uzmemo kup tj duplu krunu - sjajna sezona.
    Tovari 2 puta ispadnu u Europi - lijep pocetak iduce sezone.
  • Mrvica
    4.3k
    Jako glup način razmišljanja, ajmo pustit pa nek se oni ne vesele.. Kakvo puštanje? Samo gazi.
  • Mr Anderson
    19.1k
    Brine me malo da ne bude neki dogovor oko ishoda finala… cudno mi nekako to sve s tim kasnim dolazkom u osijek…. Onda povoljan transfer radeljica…

Uz to bi jos tovare sjebali, oni ne bi igrali EL itd, ali nadam se da ce bit sve regularno
    Dani Olmić

Ovo je neprocjenjivo. Uz jutarnju kavu prije polaska za Osijek pročitati ovak nešto. Najbolje odustati uopće od polaska. Boga ti draga, to ni Mamić ne bi napravio, kakve ti ideje padaju na pamet. Nije dosta jedan Fakin na forumu.
  • Filip Međimurje
    1.3k
    Evo ja trebam ići na detox od ovog foruma... Dakle, na temelju ovog upisa sam ja u noći sanjao utakmicu gdje se očito vidjelo da Dinamo pušta Rijeci. Pa je li to normalno? :sweat:
  • Mr Anderson
    19.1k
    Evo ja trebam ići na detox od ovog foruma... Dakle, na temelju ovog upisa sam ja u noći sanjao utakmicu gdje se očito vidjelo da Dinamo pušta Rijeci. Pa je li to normalno? :sweat:Filip Međimurje

U jebem ti, sreća da ga nisam prije spavanja pročitao.
  • mlinchica
    5.9k
    Sretan put svima!
    Vratite Rabuzina u Zgb, gdje i pripada :sparkle:
  • Kepec
    9.9k
    Evo jednog objektivnijeg komentara ako stavimo na stranu našu plavu krv koja očekuje da ćemo razbit Rijeku i na terenu i na tribinama.

Ovo je prvi put ako ne u povijesti, onda definitivno u duže vrijeme da važnu utakmicu, finale, igraju dva najveća hrvatska kluba na najljepšem stadionu u Hrvatskoj koji je savršen za odličnu atmosferu. Na terenu Dinamo koji je u strašnoj formi (osim prema vrlim znalcima s košticama u rukama ispred televizora koji smatraju drugačije) i Rijeka koja ima priliku obraniti Rabuzina. Očekujem tvrdu utakmicu, možda s puno šansi, možda i ne, ali napetu svakako. Na tribinama pak s jedne strane par tisuća Riječana koji će sigurno bit glasni cijelu tekmu jer, htjeli mi to ili ne, dolazi ih više od onih par stotina inače. S druge strane isto tako par tisuća, pa i koju tisućicu više Dinamovaca koji će vjerujem biti još i glasniji. Ne igra se na Maksimiru gdje smo mi udaljeni 3 kilometra od terena, a s druge strane je 256 Riječana i ne igra se na Rujevici gdje je 400 ljudi zatvoreno u kavez. Igra se na natkrivenom stadionu, sa sjajnom akustikom, tribinama blizu terena i igračima s jedne i druge strane željnih trofeja. Danas je dan za uživanje.

A sad jedan subjektivni komentar.

AJME MENI NIJE MI DOBROOOO OPET PUŠI RIJEČKA ARMADAAAAAA GAAAAAAZIIIIIIIIIII!!!!
  • plavi devet
    757
    Možemo li očekivati alkoholno ili bezalkoholno pivo
  • NoSkillan
    251
    brijem da mozda ni bezalkoholno ne bude hahaha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.