• Droljo
    27.6k

Ma fali kontekst. Oni su rešili za njemačku igrat svojedobno...
  • DrRatoljub
    785
    Kolinger legenda. Imao je onu majicu s njemačkim tekstom nakon sto je bio zabio za Zagreb.
  • ZG plavi 01
    209
    rano je govorit o tome da je on neko pojacanje. Nije bas Yamal ni Vuskovic pa da sa 16 godina igra u prvoj. Velika je razlika izmedju juniora i seniora.
  • C@ptain Koons
    428
    [img]http://Screenshot-20260512-115808-Instagram.jpg

Od Srne sam ipak više očekivao...
  • GOAT
    6.7k
    Vida Prpic Basic Livaja i Petko :cry: :cry: a gdje ti je Baturina

Pa ovaj da nam je izbornik ne bi padel turnir u splitu osvojili
  • Crusades
    23.8k
    Ovaj je totalno puknuo... Vida se umirovio (Broz isto), može ić jedino kao član stručnog stožera family
  • Paggini
    82.5k
    Vida Prpic Basic Livaja i Petko :cry: :cry: a gdje ti je BaturinaGOAT

Brat stavio Brozovića :lol:

Čudi me da nije i Pletikosu za golmana zvao, a i Srđan Andrić bi bio dobar pick
  • GOAT
    6.7k
    Čudi me da nije i Pletikosu za golmana zvaoPaggini

Lagano je i mogao jer Pletikosa i Cavlina imaju isti broj odigranih minuta u 2026
  • fakin
    4.1k
    Al u 2026. Livaja ispred Belje. Ima smisla
  • deda
    45.4k
    AI 2026
  • Teofil Kateran
    4k
    Ovo je sprdnja.

Livaja ispred Belje. Barem njih dvojica igraju isto natjecanje pa se može usporediti tko je neizmjerno bolji, uz to da je Beljo dodao 5 golova u EL što je za ovog znanstvena fantastika.

Onda se gura Prpić koji grije klupu u Portu i doslovno je rezerva i Vida koji je penzioner.

Čavlina koji je rezerva u Comu i koji bi se u Dinamu trenutno borio s Nevistićem i Zagorcem za poziciju trećeg golmana.

A vrhunac života je da stavi Bašića, a izostavi Baturinu.
  • ZG plavi 01
    209
    Fakat me cudi da nije i Nevistica stavio, pa di je izvukao Cavlinu sa 0 nastupa ove sezone? Zadnji nastup 19.7. Krivbasa. I jos mogu razumijeti Petka, ipak je lik bio na svjetskom, u krugu je repke, ali Cavlina i Prpic, suludo.
  • Mali Zeus
    20.7k
    Kakav je to popis uopće?
  • mlinchica
    5.9k
    Kakav je to popis uopće?Mali Zeus

To ti je fucking popis Darija Srne!
    Eto.
    :scream:
  • Mali Zeus
    20.7k
    ja nemrem vjerovati da se 2 stranice vodi rasprava o nekakvom popisu Darije Srne, popisu koji je on zamislio i ničem ne služi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.