rokikaciga
Jakir će sljedeće sezone s hullom napravit ono šta je lester napravio 2015-16 — wolfgang14
Str1nger Bell
Mogao je staviti nekog drugog tko ne bi zabio gol i asistirao pa bi ispao debil? Jel da? — rokikaciga
rokikaciga
Mogao je stavit strijelca i asistenta u prvih 11, pa nebi mozda morao cekati do 64’ na gol, jel tak ? — Str1nger Bell
Koju poziciju igra ta tamnoputna crna magija — GOAT
Str1nger Bell
rokikaciga
Dzoni
jp23
Kaj je logičnije da igra? Sere se samo da se sere bez da se sekunde pogleda pa makar i TM ili sofascore, al kad se već sere drago mi je da se "fula ceo fudbal" — rokikaciga
DiddyGuela
rokikaciga
Poprilično sam siguran da mu je drugi odgovor sprdnja na tvoj potpuno ozbiljni i herojsko branilački odgovor :rofl: — jp23
Str1nger Bell
Ozbiljno sam odgovorio na njegovo ozbiljno pljuvanje. To kaj on ocito nemre dalje drzat razgovor ni moj problem. Kad neko sere bez razloga ja cu svaki put sve jace u kontru al da ostanem realan. — rokikaciga
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.