• Frizura Robija M
    125
    Meni ovo ko da gledam Belupo - Gorica, borba za sredinu HNL-a, a ne za ulazak u Premiership. Odustao sam nakon 60. minute.
  • prefontaine
    8.5k
    Dobro, jbt, zna li itko napisati kako je završilo?! Svi pametni, a opet na teletekstu moram provjeravati rezultat. Strašno.
  • emilperska
    15.8k
    Bila su mi 4 prijatelja nedavno na utakmici West Ham i Wolverhampton (a ja istu gledao na TV) pa je generalni zaključak da je kvaliteta tog nogometa prilično upitna.
    Imaš glamur, infrastrukturu i sve. Ali kad se to ogoli taj nogomet je čista (brutalna) fizikalija s jako malo ljepote i tehnike. Djelovalo je kao da bi Gabrijel Vidović tamo izgledao kao prime Ronaldinho ako ga dan potrefi.

Znam da je to Premiership i da se tu vrte milijarde, ali konkretno ta utakmica i te ekipe su baš za bljuvanje bili. A mogu mislit kakav je onda Hull, Wrexham ili Norwich za gledanje sa strane nekom neutralnom promatraču koji nije Jakir fan.
  • Praskaton
    5.9k

Aplikacija rezultati.Oduševit ćeš se.Čak uživo možes saznat rezultat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.