• Frizura Robija M
    140
    Meni ovo ko da gledam Belupo - Gorica, borba za sredinu HNL-a, a ne za ulazak u Premiership. Odustao sam nakon 60. minute.
  • prefontaine
    8.6k
    Dobro, jbt, zna li itko napisati kako je završilo?! Svi pametni, a opet na teletekstu moram provjeravati rezultat. Strašno.
  • emilperska
    16k
    Bila su mi 4 prijatelja nedavno na utakmici West Ham i Wolverhampton (a ja istu gledao na TV) pa je generalni zaključak da je kvaliteta tog nogometa prilično upitna.
    Imaš glamur, infrastrukturu i sve. Ali kad se to ogoli taj nogomet je čista (brutalna) fizikalija s jako malo ljepote i tehnike. Djelovalo je kao da bi Gabrijel Vidović tamo izgledao kao prime Ronaldinho ako ga dan potrefi.

Znam da je to Premiership i da se tu vrte milijarde, ali konkretno ta utakmica i te ekipe su baš za bljuvanje bili. A mogu mislit kakav je onda Hull, Wrexham ili Norwich za gledanje sa strane nekom neutralnom promatraču koji nije Jakir fan.
  • Praskaton
    5.9k

Aplikacija rezultati.Oduševit ćeš se.Čak uživo možes saznat rezultat
  • prefontaine
    8.6k
    kad je internet u pitanju, samo Zona Dinamo i Zona karata!
  • Mathiasovi Chageri
    8.1k
    Bila su mi 4 prijatelja nedavno na utakmici West Ham i Wolverhampton (a ja istu gledao na TV) pa je generalni zaključak da je kvaliteta tog nogometa prilično upitna.
    Imaš glamur, infrastrukturu i sve. Ali kad se to ogoli taj
    emilperska

Bio sam ja nedavno na utakmici Fulhama i West Hama i mogu potvrditi vaša zapažanja. Kad govorimo o svemu izvan proizvoda na terenu sve je na vrhunskoj razini, od pregamea, skupljanja navijača po pubovima dva sata prije tekme (bila je na radni dan), atmosfere ispred stadiona, zajebancije, punog stadiona, ponude na stadionu. Onog trena kad je krenula utakmica imao sam osjećaj da gledam Dubrava - Zmijavci pred 30.000 ljudi.

Čak sam uspio razmijeniti par riječi sa godišnjakom Fulhama pored mene, koji već dvadeset godina ima godišnju, a on sam ima 70 godina. Čovjek mi je samo na moje da je to “poor football with good PR” odgovorio “this is regular Premiership lad, what did you expect?”

A mogu mislit kakav je onda Hull, Wrexham ili Norwichemilperska

Kao simpatizer Norwicha koji pogleda petnaestak njihovih utakmica godišnje, baš apsolutno grozan. Čak i kad su bili dominantni u Championshipu i osiguravali promociju to je bilo baš grozno. Da nije ambijent takav kakav je i nogometna kultura, davalo bi teški Pardubice-Dukla Prag vibe i to nitko izvan gradova klubova ne bi gledao .
  • Jurki
    24.7k
    you wrap shit in shining paper and you will sell excellent product.
  • Carmichael
    588

Na tribini Premiershipa i Championshipa, imaš osjećaj da 80% ljudi oko tebe nikad nije udarilo loptu. Kad gledaš one halftime programe, pucanje penala i gađanje prečke, oslobođeni tjelesnog bili.

Kod nas na tribini imam dojam da je sasvim suprotna situacija. Tako da me ne čudi da im je taj ružan otočki nogomet napet
  • Fan
    2.2k
    Dobro je ovo, došli smo skoro do toga da je PL na razini HNLa, izvrsno :D
  • prefontaine
    8.6k
    Od sada pa nadalje i ubuduće molim Boga da nam pošalje te Engleze u svim europskim utakmicama
  • Lynx17
    4.5k
    Golcina Sucica
  • Crusades
    23.7k
    Kakva asistencija Olma
  • Omake
    17.2k
    Olmo genijalac
  • FrodoJePurger
    612
    Kako sam ponosan svaki put kada ga vidim kako igra
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.