• Str1nger Bell
    3.4k
    Bome Jakir ima vojsku iza sebe ovdje, isprike na kasnom uznemiravanju. :lol:
  • rokikaciga
    13.7k
    Jakir će sljedeće sezone s hullom napravit ono šta je lester napravio 2015-16wolfgang14

Bojim se da su Soton/Boro preveliki zalogaj za Hull, ali me nebi čudilo da Jakirova crna magija proradi još jednom
  • Str1nger Bell
    3.4k
    Mogao je staviti nekog drugog tko ne bi zabio gol i asistirao pa bi ispao debil? Jel da?rokikaciga

Mogao je stavit strijelca i asistenta u prvih 11, pa nebi mozda morao cekati do 64’ na gol, jel tak ?
  • GOAT
    6.6k
    Koju poziciju igra ta tamnoputna crna magija
  • Efes Pilsen
    15.6k
    Ne valja ni prerano povest..
  • rokikaciga
    13.7k
    Mogao je stavit strijelca i asistenta u prvih 11, pa nebi mozda morao cekati do 64’ na gol, jel tak ?Str1nger Bell

Mijenjao je u odnosu na prvu utakmicu gdje su izgledali za kurac. Joseph koji je najvjerojatnije strgao nogu sezonu završava sa 8 golova i 5 asista a heroj današnje utakmice je na 2 gola i 3 asista.
    Kaj je logičnije da igra? Sere se samo da se sere bez da se sekunde pogleda pa makar i TM ili sofascore, al kad se već sere drago mi je da se "fula ceo fudbal"

Koju poziciju igra ta tamnoputna crna magijaGOAT

Desno krilo.
  • Str1nger Bell
    3.4k
    1. izmjena Jakira gol i asistencija
    2. izmjena gol
    don

Sere se samo da se sererokikaciga
  • rokikaciga
    13.7k
    Serem
    Dobijem odgovor
    Uzmem stvari van konteksta i ne odgovorim na odgovor
    ???
    Pobjeda
  • Dzoni
    5.5k

Mogao sam i ja staviti točne brojeve na lotu pa bi sad bio milijunaš, ali se eto tako dogodilo da ih nisam pogodio.
  • jp23
    3.9k
    Kaj je logičnije da igra? Sere se samo da se sere bez da se sekunde pogleda pa makar i TM ili sofascore, al kad se već sere drago mi je da se "fula ceo fudbal"rokikaciga

Poprilično sam siguran da mu je drugi odgovor sprdnja na tvoj potpuno ozbiljni i herojsko branilački odgovor :rofl:
  • DiddyGuela
    6k
    Bas ih je sjebo sa ovih 343. Jos jednom je pokazao koliko je takticki fleksibilan i kako zna vodit utakmice. Sjajne izmjene i sve u pravo vrijeme. Bas tako smo uzeli naslov i kup one sezone a ovaj dvomec Hull-Millwall me upravo podsjeca na ono finale i dvomec protiv Rijeke.
  • don
    19.7k
    malo nogometno čudo.

Ivo Pandur je na pretpozivu bia?
  • rokikaciga
    13.7k
    Poprilično sam siguran da mu je drugi odgovor sprdnja na tvoj potpuno ozbiljni i herojsko branilački odgovor :rofl:jp23

Ozbiljno sam odgovorio na njegovo ozbiljno pljuvanje. To kaj on ocito nemre dalje drzat razgovor ni moj problem. Kad neko sere bez razloga ja cu svaki put sve jace u kontru al da ostanem realan. I ne samo za Jakira vec to radim otpocetka i za Pavica i Mikica i Zivkovica npr
  • Str1nger Bell
    3.4k
    Ozbiljno sam odgovorio na njegovo ozbiljno pljuvanje. To kaj on ocito nemre dalje drzat razgovor ni moj problem. Kad neko sere bez razloga ja cu svaki put sve jace u kontru al da ostanem realan.rokikaciga

Ja ga nisam nigdje pljuvao, samo sam rekao da je uveo igrača koji nije bio niti na zagrijavanju u tom trenutku nego ga diže s klupe nakon sto mu igrač slomi nogu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.