• Jurki
    24.7k
    Ovo nije stvar tifusara, nego toga da ti je netko ko nije tamo, na tribinu u kojoj je bilo na obje etaže 8,9 k ljudi, postavio nešto, a da nitko živ to nije primijetiocrophantom

Ovo je poanta svega.. jucer su postavili napravu koja je aktivirana i vuzgala transparent.. kaj je sljedece? Bomba na tribini? Miniran stadion?
    Štakorsko-tovarska gamad je prevrsila svaku jebenu mjeru. I do kad se bu sviralo kurcu? Dok netko ne pogine?
    Ovo vise fakat nije navijacko podjebavanje jer iduci put im moze pasti napamet da takvo sranje postave na tribinu i aktiviraju.
  • Paggini
    82.1k

Koja je razlika između onog što su naši napravili i onog što su tovari napravili? Ako zahtjevamo dramatične zatvorske kazne za svjesno ugrožavanje života, onda bi valjda trebali zahtjevati i manje drastične, ali svejedno zatvorske kazne za nesvjesno ugrožavanje života?

Kažem, ozbiljan zašitarski propust i sramota, ako policija ima šta istraživat, neka istražuje jebe mi se, ali ovo dramljenje i traženje ne znam koliko drastičnih kazni je smiješno i podsjeća na onu "ŠALJI TO SVE NA GOLI OTOK", "TO TREBA POBIT" retoriku.

Kao da, mrzim tovare kao i svako i ovo sto su napravili je vrhunac ciganšture ala onaj pokušaj paljenja svetinje, ali tu zazivati SOAu, policijske akcije, reakciju države, to fkt je drama a znamo kako to inače završava i kako je bilo prije 15, 20, 30 godina.
  • Paggini
    82.1k
    Ukratko, šta da su umjesto baklji postavili topovske, nećemo o mogućnostima da su mogli sve postaviti, pogotovo na sjever gore, da pukne nekome pod nogaT90d
    Ukratko, šta da su umjesto baklji postavili topovske, nećemo o mogućnostima da su mogli sve postaviti, pogotovo na sjever gore, da pukne nekome pod nogama, ozlijedi par ljudi, tko bi bio odgovoran za mogući stampedo i izbijanje panike?T90d

A šta da su bacili atomsku bombu? A sta da su umjesto rozih dimnih postavili cijanid? A sta da su pucali iz snajpera na nas? Pa hoćemo tu divljati na ekipu zbog onoga što su napravili ili onoga što su mogli napraviti a nisu?

Da smo mi njima ovo napravili i spalili "najstariji" transparent onda bi mi bili teroristi i ugrožavali tuđe živote.T90d

Tako je, upravo tako, znači da imate istu retoriku kao oni hahahaha
  • Gradina
    25
    možda da zovemo SOA?Paggini

Ovo su čisti dvostruki kriteriji
    Da je ovo napravia ISIL to bi bila glavna tema u medijima, Otvorenog i Dnevnika idućih tjedan dana
    Ali pošto je napravila Torcida to je onda odlično navijačko podjebavanje kojem se debili dive, a realno mehanizam ovakve diverzije bia bi isti da su ga napravili pravi teroristi a ne tifusari
  • crophantom
    3.9k
    jesi li me vidio da igdje zazivam da se neko od tovara strpa u zatvor?
    Čovječe božji, kazem ti boli me kurac za njih.
    Nisam protiv baklji, ni podjebavanja niti za to ak se Boysi sami skure da idu u zatvor, opce ne pricam o tome.

Baklje na tribinama se prešutno odobravaju od strane svih aktera.

To nije i ne može biti isto kao postavljanje necega sto nitko ne primijeti.
    Nigdje nisam zazivao tovare u zatvor, nego se samo pitam kako se to moze dogoditi policiji koja osigurava taj događaj i koje su implikacije toga.
    Jedino sto sam spomenuo je da bi u normalnoj drzavi neko iz mup-a popusio momentalno otkaz, a ne da se nekog strpa u zatvor.

Najbolje da jos zazivam da ovi propaliteti dole imaju besplatan smjestaj i hranu u zatvoru, a za to vrijeme zarade od najma stana :lol:
  • Jurki
    24.7k
    stvar je u tome da je ovim potezom kodeks riknul.
    Na ovo bu isla osveta i do kad tak? Dok netko ne pogine?
    Sve je ovo otislo u picku materinu predaleko.
  • Paggini
    82.1k
    To nije i ne može biti isto kao postavljanje necega sto nitko ne primijeti.crophantom

Ma nije isto, slažem se, ali ne vidim ovo kao neki ekstremno dramatičan teroristički čin kako ga se ovdje karakterizira, to želim reći.

Ozbiljan, sramotni propust svih odgovornih, pogotovo na utakmicu ovakvog rizika, gdje eto nitko ne smije piti pivo s alkoholom al ekipa moze ući i postavljati kako žele.

S tim se slažem i želim da ti ljudi dobiju jebene otkaze i da se klub pozabavi tim pitanjem a ne da ostavlja Klemmu i ostalim klaunima zaštitu. To se slażem.
  • Giovanni86
    203
    Gdje bi se mogla pogledat repriza utakmice?
  • Zagreb1992
    3.4k
    Pa ovo je sve ...od baklji i topovskih se došlo do SOA , država , policija , ISIL
  • crophantom
    3.9k
    onda se zapravo slažemo.
    I oko MUPa i oko kluba.
    Igramo lige prvaka, ako nam duje iz 3. Kaštela do kurca moze takvu "spacku" prirediti, moze li, neznam, Čedomir iz Udbine priprediti "spačku" na utakmici s Realom, pa nas izbaciti na neko vrijeme iz Europe.

Evo mozemo samo to, ne moramo ni pričati o nekom talibanu koji zeli napraviti vece sranje.

Eto, za kraj cu samo reci da se nadam da stvarno to netko u klubu danas ozbiljno analizira, ovi iz MUPa znam da nece kurca napraviti jer su prošli lišo pa nitko ne priča o njima.
  • T90d
    2.9k

Što se tiče nas, imamo još neki kodeks i razmišljamo glavom, jer nismo isti! Primjer ti je gdje Nauković priča o održavanju novog stadiona, a ovi dolje će opet sve prepustiti vremenu i propadanju. Drugačije razmišljamo, jer da ih se htjelo ugroziti, mogao sam to i sam do sada puno puta napraviti, stadion pruža puno takvih mogućnosti.

A za ovo što napisao/prepravio i služi policija, SOA i sve ostale organizacije koje su financirane, da bi spriječile terorističke akcije, koje ugrožavaju sigurnost i zdravlje ljudi.

Ljepo ti je napisano, igramo na ljeto sa Izraelcima, dođe tko hoće i postavi šta hoće na tribinu. Jesi svjestan šta pišeš?

Ovo što se događa prelazi preko svakog navijačkog podjebavanja.
  • Mr Blue
    4.7k
    Dinamo moćan, dominantan, uigrani, miran.. vjerujem Kovi kad kaže da smo mogli još jače stisnuti, ali jasno je da se tempiramo za finale kupa. Sve prošlo bez ozljeda, to je najvažnije.

Zebić odličan, pribojavao sam se kako će to ispasti, ali dečku svaka čast. Mišić još bolji, sjajna reakcija Livakovića na jedini ozbiljan šut Partizana. Zapravo, svi naši su odigrali dobru utakmicu, svi zaslužuju pohvale za nova tri boda i velikih +18.

Osim toga, mislim da je vrijeme da ova tema ide pod ključ. Živjeli!
  • Salva
    3k
    A za ovo što napisao/prepravio i služi policija, SOA i sve ostale organizacije koje su financirane, da bi spriječile terorističke akcije, koje ugrožavaju sigurnost i zdravlje ljudi.T90d

Ajde na drami, ljudi zapalili 4 baklje na daljinski
  • Niko1986
    6.6k
    Neki napredniji podatci iz derbije koje su kolege izvukli pa kome je zanimljivo.

https://www.tportal.hr/sport/clanak/ove-napredne-brojke-savrseno-opisuju-derbi-razlika-je-velika-20260510
  • Mlađi referent
    15.4k
    Ajde na drami, ljudi zapalili 4 baklje na daljinskiSalva

Dobro, ali kaj da se umjesto sjeverne tribine tamo našla osnovna škola puna male djece, a umjesto te 4 baklje bile hidrogenske bombe?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.