• Masto
    1.3k
    vidjelo se kako navijači provjeravaju transparent dinamo iznad svih koji je visio gore pa su valjda nasli nešto
  • Fan
    2.2k
    Trebalo ti je javit kakva ce atmosfera bit na utakmici s tovarima i to nakon događaja koji su bili toliko javni da su bili po medijima? Urnebesnotom

Pa napisao sam, tako nije bilo u zadnjih ohoho kolko puno derbija.
    Topovski su jedini problem po meni. Ništa drugo.

Edit: također, rekao bih da sam ja nitko i ništa i nemam nikakvo pravo govorit što grupa smije radit ili ne niti to namjeravam. Ok, derbiji protiv Hajduka onda očito nisu za mene i neke ljude i to je to. Jebiga.
  • GOAT
    6.5k
    Otkad smo postali tak osjetljivi, posebice u derbijima? Kaj se dogada? Ne kuzim.Schpatz

Događa se to da smo pobjedili, bez primljenog gola, Zebic je dobio minute i odlicno je odigrao, stadion je bio pun, navijanje top a vrijeme lijepo.

E sad zajebi sve to jer su petarde bile glasne :lol: i nema veze sto je sve bilo savrseno moraju se ljudi žaliti na nesto
  • Agramc
    102
    Jel bila nekakva gužva na sredini zapada?
  • Hnlovac
    5.3k
    Meni se iskreno činilo mi se da je dobar dio tekme bilo gore navijanje nego protiv Varaždina

Na VŽ se baš grmilo 80% tekme, a ovak prije pjesme s partizanom i bježanja i skrivanja kao da je malo mlako bilo, pogotovo s obzirom na brojnost na sjeveru
  • DerHerrKool
    726
    Kaj nije bilo? Topovskih? Na svakom derbiju standardni repertoar odavno. Ni ja nisam neki ljubitelj, al ono... strpiš se 5 minuta i idemo dalje. U ostalom, druge tekme su uglavnom bez, pa taj famozni "obični navijač" može na te tekme i svi sretni.
  • IceMan
    4.1k
    Svaki čovjek je drugačiji, i najmanje pokušavam ovdje reć ko di smije ići al u mom primjeru generalno kad idem na sjever dolje onda izbjegavam ić sa curom ili djecom. Kad sam s njima idem na zapad.

Kad sam s ekipom onda se zna di mi je mjesto.

Sjever dolje je ultras tribina.

I ne, ne pokušavam ovdje nedaj Bože nekome zabranit ili što već, nego mi nije jasno zašto se ljudi iznova čude nečemu.
  • Boycie
    4k
    Uhićeni na zapadu su naši.
  • Mihael2305
    2.1k
    Ma jebes petarde, vatromete, topovske, opet se ostalo bez glasa
  • podravskimodrikibicPMK
    48
    nisam bio na varazdinu ali sam bio na sjeveru jucer i cinjenica je da nije bilo tolko glasno tam pred kraj poluvremena, dojma sam da smo se nekak ispuhali nakon onak glasnog navijanja na pocetku (i prije pocetka)

A ono kaj je jos realnije je da je ovo gorenje transa ,,spustilo" udarnu ekipu koja nekak najvise i dize atmosferu

Sve u svemu kazem nisam bio na varazdinu al da je moglo jace u drugoj polovici prvog poluvremena, mislim da je moglo

U globalu stvarno odlicno navijanje da me se ne shvati pogresno, uzivancija cista
  • emilperska
    15.9k
    Ako netko ima snimku dok s razglasa sviraju Dubrovački trubaduri, bit ću zahvalan..
  • don
    19.6k
    i topovski koji su se jučer bacali sa sjevera nisu od Bojsa već torcide.
  • miro
    8.8k
    to je i meni palo na pamet, e sad jel istina ne znam
  • Kumerle
    2.7k
    Vrijedi i istatknuti jučerašnju izjavu Vejića poslije poslije tekme gdje govori da su ušli u finale kupa bi mogli podrazumijevat dobru sezonu za Hajduk.

Zaboravio je ispadanje od Dinama Tirane i -18 na ljestvici.

Koliko su mali i svjesni svoje nemoći - predivno
  • blueslavonija
    282
    svjesni svoje nemoći...frende tu u slavoniji smo mi u većini ali ima i njih dosta. većina tovara ti uopće ne želi ni pričat o nogošu već dosta dugo. za njih je to prošlo svršeno vrijeme, nogomet i nadmetanje s nama. kako si rekao, svjesni su svoje nemoći :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.