• jedan u nizu
    18k
    8 komada su dan prije postavili dole, samo su se 2 aktivirale. Bilo ih je jos na tribini. Dakle samo igrom slucaja je izbjegnuto veliko sranje.Boycie

Neka ljudi pogledaju video gdje se taj trans slucajno zapalio pred koju godinu.
    Kakav je to plamen bio i kako se u zadnji cas uspio sputiti dolje.
    Da se malo zakasnilo, svi transevi na ogradi bi se zapalili, a ti plameni poprilicno daleko idu, a onda bi sigurno nastao stampedo, naguravanje, kaos.
    Pogledajte samo koliko su se tovari maknuli od onog plamena na jugu. A sjetite se kuda je dim isao jucer sa bakljade na sjeveru i samo zamislite kuda i koliko daleko bi bio plamen da je trans osstao na ogradi i da su se drugi zapalili.

Da se zapalio gornji trans, bilo bi i vece sranje, to bi padalo po ljudima dolje.

Ako netko misli da je ovo bezazleno, samo zamislite situaciju da vam ograda dolje gori, i da ljudi bjeze prema izlazu, a sa gornje tribine gori trans i pada po ljudima. Bilo bi mrtvih 1/1 i onda bi pisali sta?

Naravno da je ovo ozbiljno i da odgovorni trebaju odlezati vise godina u zatvoru.
    I da barem nekoliko ljudi treba dobiti otkaz za ove propuste, a ako se pokaze da je netko na neki nacin pomogao ovom cinu, i taj treba odlezati malo.
  • Mali Zeus
    20.6k
    ↪Fan Trebalo ti je javit kakva ce atmosfera bit na utakmici s tovarima i to nakon događaja koji su bili toliko javni da su bili po medijima? Urnebesnotom

fakat sam puknuo na taj komentar.

E ljudi, na tekmi s tovarima bi moglo biti vatreno, samo da vam javimo unaprijed.
  • Ludovic IX
    11.4k
    ja zelim da bude vatreno. Vatreno navijanje. Baklje koje ostaju na tribini. Ali ne kužim zašto j3 za atmosferu dobro pucati te topovske udara. Volio bih da mi netko tu objasni sto je pozitivno kod topovskog udara. Ako ima neki valjani razlog, objasnite mi i ja cu prihvatiti da je to ok.
  • Boycie
    4k
    Mooozda jedino kad zapalis protivnicku buksu.
  • Mali Zeus
    20.6k
    ↪Mali Zeus ja zelim da bude vatreno. Vatreno navijanje. Baklje koje ostaju na tribini. Ali ne kužim zašto j3 za atmosferu dobro pucati te topovske udara. Volio bih da mi netko tu objasni sto je pozitivno kod topovskog udara. Ako ima neki valjani razlog, objasnite mi i ja cu prihvatiti da je to ok.Ludovic IX

ok, siguran sam da ima netko tko će to dobro objasniti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.