• Crusades
    23.7k
    Krpelj nije ovoliko iritantan
  • Paggini
    82.1k
    Ok, znaci kaze se ljudima da ce dobiti povrat za case (sto je jednostavno zakonsko rjesenje na svim manifestacijama) i onda dodes na blagajne i kazu nemaju novaca. I nitko za to nijefakin

Ne nego će ljudi, jer su jebeno normalni čuti da nema više kovanica i reći "aha pa da, neće dovoditi kamion kovanica zapravo, a ok da sve pet, dajte mi žeton/uzet ću čašu"

Ali samo ćeš ti pozivati se na jebenu zakonsku regulativu na navijačkom forumu jer nisi dobio svoj jebeni euro
  • grba
    739
    Nadam se da se ovaj lik sprda sa svima nama
  • Sajla
    20.1k
    Svoje žetone sam potrošio jer sam s njima platio cugu još prije početka tekme.
    Na kraju sam vratio "obične" čaše i zamijenio ih za čaše "Prvaci" koje sam odnio doma. A onda sam doma našao još 3 žetona pa imam kaj potrošit i u zadnjem kolu.
  • fakin
    4k
    daj mi zeton, a sam klub je objavio da zetoni nece vaziti iduce sezone, a do kraja ove imamo 1 domacu utakmicu.
    Neki ne shvaćaju da su ljudi bili na 20-25 domacih utakmica i da se tu skupilo dosta zetona koji su oni platili. Ne radi se o 1 euru. Zasto bi itko protiv svoje volje ostavio svoje novce nekom ugostitelju?
  • Paggini
    82.1k
    Pa ok, super, imaš Loksu i sa svim tim žetonima plaćaj cuge ekipi/sebi, ako već eura neće biti, a vjerojatno neće.
  • Sajla
    20.1k
    imamo krunski argument da proslava nakon naslova bude na Maksimiru - tak da ekipa može za vrijeme slavlja nakon tekme potrošiti žetone u Plavom korneru
  • badjibadara
    9.5k
    Badjun van fakin dolar!
  • Fan
    2.2k
    Ak se ne varam, u Dinamovoj objavi je pisao neki mail na koji se treba javiti ako treba zamjeniti poveći broj žetona. Vjerujem da ne bi bio problem i da se ljudi jave sa jednim žetonom i dogovori dođite tu i tu, dat ćemo vam novac.
  • Schpatz
    1.2k
    I klub je jos dodatno obavijestio vezano za zetone.

Ako je netko bio na 20-25 utakmica i nakupilo se zetona, znaci da ima vise od 30 zetona.
    I klub je prije derbija dao uputu da se ljudi s vise zetona jave na mail

Ostavljen je i broj mobitela.

Ne kuzim opet razlog tvog ponovnog pljuvanja po klubu. Lijecenje osobnih frustracija?
  • mlinchica
    5.9k
    Na kraju sam vratio "obične" čaše i zamijenio ih za čaše "Prvaci" koje sam odnio doma.Sajla

Kaj se to moglo? Na bilo kojoj blagajni?
    Mislila sam da su Prvaci i količinski limited edition pa da samo nisam bila te sreće da upiknem tu čašu…
    :monkey:
  • fakin
    4k
    aposlutno niti grama pljuvanja po klubu nema. znaš li ti čitati što pišem? napisao sam ono što sam vidio, na jednom od plavog kornera di sam bio jedna osoba koju sam vidio je dobila 20 eur i nakon toga svima drugima su rekli da nemaju novaca i da im ne mogu vratiti i to je to. pitali su ljudi kaj da rade, da hoće svoje novce nazad i ovi na blagajnama su rekli odakle da mi znamo, mi nemamo novce za dati.

takve stvari se ne smiju događati zato što se objavilo javno da će svi moći dobiti povrat novaca (što i moraju). i na svim događajima, bilo to utakmice ili koncerti uvijek možete dobiti povrat novaca, a ovdje to nije bilo moguće. eto samo sam se osvrnuo na to. ne želim nikoga vrijeđati, ali neki očito ne razumiju značenje riječi pljuvanje.
    ekipa koja je dobila da radi u plavom korneru mora to puno bolje raditi jer predstavljaju Dinamo. da ne velim da i dalje neki govore da se ne mogu učitati bodovi za program vjernosti, neki kažu da godišnjaci imaju popust, neki ne. sve to mora biti po špagi kad predstavljaš Dinamo Zagreb. nije to lokalna seoska birtija pa da ko jebe i goste i gazdu. mi tamo nismo gosti.
  • Sajla
    20.1k
    blagajna na sredini zapada, kod klupa i stolova. netko ispred mene je tak platio sa šakom žetona pa sam i ja dao one koje sam imao kod sebe. na kraju sam vratio korištene čaše i pitao da mi daju "Prvake", žena otvorila kutiju s korištenim čašama i zamijenila.
  • NitkoBitan
    36.5k
    Suma sumarum sa ovim casama da kad se zbroji eko doprinos i oduzme visa cijena pica, zajebancija oko zetona i povrata dobije se jedan veliki pusing.

Od iduce sezone obicne plasticne case!

Iako mi je i taj dio za eko doprinos meh. Kaj fali obicnim plasticnim casama kad se te case pokupe, bace i vjerojatno recikliraju. Mislim nije da one zavrse u maksimirskoj sumi ili u oceanu.
  • Zagreb1992
    3.4k

Uplašili su se topovskih udara pa nisu imali za vratiti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.