• Amigo86
    64
    Ako idemo po veznog ja bi išao po Martin-a Adeline iz Troyes, gledao ga par puta top igrač...ugovor mu istječe 2027
  • Kujtim Shalla
    9.3k
    Ako treba desni bek ,isto slobodan onda bi dogurao baš pojačanje Kevin Mbabu iz midtjylland,slobodan postaje ,ima 31 godinu ali iskusnjare je i top igrač. Naša želja još davno kad je igrao protiv nas dok je bio u Švicarskoj. A i Aurelio Buta iz Kopenhagena je slobodan. Doveden kao back up zbog ozljede njihovog prvog neka koji se vraća sad.
  • fakin
    4k
    Koliko skauta ce biti danas na tekmi?
    Kome ce se cijena dodatno povećati?
  • Jurki
    24.7k
    Kome ce se cijena dodatno povećati?fakin

Siliću, kad ga vide s kojim umijecem i lakocom vadi lopte iz mreže.
  • blue heart 72
    3.4k
    Danas mu je rođendan. Nadam se da mu čestitamo na najljepši mogući način, jednom petardom
  • GOAT
    6.4k
    On bi ali mi ne bi
  • austrijanac
    11k
    Sere.
    Za Dinamo ga trenutno veze jedino kaj zivi u Zapresicu.

Nek se nekom drugom prodaje preko novina.
  • Warrior
    92
    Ne vjerujem, ne vidim kakvu bi on povezanost mogao imati s tovarima. Ok, igrao je za njih, ali cisto posao, nisam nikad vidio nikakve sladunjave izjave kao kod nekih, niti mu je ponasanje na terenu bilo ista drugo od profesionalnog. Koliko se sjecam.
  • austrijanac
    11k
    Ne moras, onda nek bude cetvrti dinamov golman i skroz ok.
  • Warrior
    92
    Sad vidim da si bas ti pisao da je tovar. Nije da ti ne vjerujem, ali uvijek je puno prica oko tih stvari. Svasta i sam cujem. Ne znam zasto bi on lagao. Ako je njihov navijac, nikad mu ne bi palo na pamet htjeti u Dinamo, a ovaj naslov i clanak sugerira da se doslovno gura da dođe.
  • Droljo
    27.5k
    Kevin MbabuKujtim Shalla

Ogromna plaća a upitan motiv. Nismo se sa takvima usrećili. Pogotovo bekovima :lol:

@Nogo daj cijeli pliz
  • austrijanac
    11k
    Nemoras nis Nogo objavljivat.

Clanak pocinje da je jedan od najboljih HNL golmana, dovoljno govori kolko je doticni novinar dobio da to objavi.

Je jedan od najboljih ak se maknu Livi, Neva, Zagorac, Covic, Malenica, Zelenika, oba Silica i onaj mali iz Vukovara.

Edit; Kolica sam zaboravio.
  • Warrior
    92

Stavit cu ja ovaj dio gdje o Dinamu prica

- Zagreb je moj grad, Dinamo je uvijek bio dječački san. Pokojna teta živjela je dvije tramvajske stanice od Maksimira, vodila me na utakmice i mnogo sam vremena proveo u blizini. Lijepo je vidjeti da postoji interes najboljeg hrvatskog nogometnog kluba za mene. Gledam na to kao potvrdu da je sezona u Lokomotivi bila jako dobra te da se svakodnevni rad na terenu i izvan njega uvijek isplati - iskreno kaže Posavec u ekskluzivnom intervjuu za 24sata
  • CerealKiller
    350
    Jako dirljivo, skoro sam se rasplakao. Čak i da je sve to istina ništa od toga nije bitno. Ima li kvalitete da bude prvi golman Dinama? Nema, i tu priča završava
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.