• Droljo
    27.5k
    Vrhunska fora ali riskira jebački sa ovime Find me if you can.. divljaci su to
  • prefontaine
    8.5k
    Luda glava uvijek bio
  • KtcGoat
    4.5k
    Koliko je zapravo rano zavrsio karijeru, ima 39 godina "samo"
  • Hrc-Vg
    1.2k
    Gledam ovaj Jakirov Hull i ovo je gore od HNL-a. Ovdje nitko ne bu zabio gol, odoh spat
  • Jima
    1.5k
    Bole oči od ovog nogometa. Inače ne pratim ovu ligu, ali ovo je žali Bože
  • deda
    45.3k
    Gledam cijelu tekmu i pišem ljudima u wa grupu. Teški rudarski nogomet, fizika, trka, skok, ali tu se nogometnog talenta, čari i ljepote ne može ni mikroskopom naći. Fakat skoro negledljivo.
  • Hrc-Vg
    1.2k
    Atmosfera ko da gledam Slaven Belupo-Istra…Pun stadion, navijanje mlako.
  • deda
    45.3k
    Mi da igramo ovakav nogomet ne bi imali 500 ljudi na tekmi.
  • Jurki
    24.6k
    Pun stadion, navijanje mlako.Hrc-Vg

Gdje tovare prenose? :rofl:
  • rokikaciga
    13.6k
    Odavno govorim da je Championship razina nogometa 2.HNL sa jacim intenzitetom i jedno 20 tisuca navijaca vise
  • Hrc-Vg
    1.2k
    haha! Nije daleko od istine…
  • Dzoni
    5.4k
    Svakako tko god da dobije ovo, neće ući u PL. Southampton je u brutalnoj formi, a Middlesbrough je baš jaka ekipa

Meni je Championship baš nekako privlačan, ne znam ni sam zašto. Još uvijek se može naći onaj autohtoni engleski nogomet na terenu i tribinama, a opet standard nogometa nije preloš
  • austrijanac
    11k
    Nakrcat cu na sebe 500 hejtera, te mi oprostite, ali pogledao sam pun kufer Hullovih tekmi ove godine, ali kak je Deda rekao, to nema veze s nogometom…
  • rokikaciga
    13.6k
    neki me ovdje smatraju "predvodnikom Jakir bojne" ali ja cu prvi rec da cijelu sezonu igraju ruzan, pragmatican, va bank nogomet. Ali daje rezultate :sweat:

Meni je Championship baš nekako privlačan, ne znam ni sam zašto. Još uvijek se može naći onaj autohtoni engleski nogomet na terenu i tribinama, a opet standard nogometa nije prelošDzoni

Ma i meni jer pratim i 2.HNL i odem na brdo utakmica uzivo kad mogu. Ovo mi je 2.HNL na steroidima i zato ispratim i pogledam kad mogu. Nema buildupa i tih pizdarija. Cisti nizeligaski nogomet.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.