• Benx1312
    2
    Dobro sve ok al pise i na nekim njihovim stranicama i na germanijaku da je 1254 pa kao
  • Liks90
    5.1k
    ma to je 5% Al dobiju vise isto ko i mi tam…
  • Liks90
    5.1k
    958 dostupno još, 515 prodano danas
  • Olmić7
    157
    Budući da sam pogodio prilično izazovno predviđanje, točnije da će broj preostalih ulaznica do ponoći pasti ispod 950, evo i mog idućeg predviđanja.

Ovo je još izazovnije predviđanje zato što ritam prodaje znatno usporava, ali mislim da ćemo sutra do ponoći imati rasprodane sektore SG1, SG2 i SG5.

Ta tri sektora trenutno ukupno imaju još 409 preostalih ulaznica.

PS: Treba uzeti u obzir i da će dio ljudi kupovati SG6, što dodatno otežava padanje predviđenih sektora.
  • Liks90
    5.1k
    Ostalo još 950 ulaznica. Prodano danas do ponoći 523
  • fakin
    4k
    900 karata ostalo. Treba nam 29 karata po satu
  • Liks90
    5.1k
    890 još, 60 otišlo danas
  • NKDZ86
    8.2k
    ma rasprodat će se to sigurno do početka tekme.
  • crophantom
    3.9k
    Ak ostane kojih 100 nek ekipa iz marketinga zakupi to, da ne propadne objava
  • Oluja
    6.6k
    Da ima prodaje na karatani siguran sam da bi sve već bilo rasprodano. Ima ljudi koji se ne znaju služiti online kupovinom i nemaju nikoga da im to odradi, a neki bi jednostavno u prolazu kupili.
  • NORTE
    24k
    Da ima prodaje na karatani siguran sam da bi sve već bilo rasprodano. Ima ljudi koji se ne znaju služiti online kupovinom i nemaju nikoga da im to odradi, a neki bi jednostavno u prolazu kupili.Oluja
    :up:

Trenutno još 869.
  • Paggini
    81.8k
    Ekipa koja čeka napisati "ne možemo rasprodati stadion ni za derbi, sramota...." dok gleda Zonu Karata svake dvije sekunde

sweating-nervous.png
  • Oluja
    6.6k
    to je namjerno, rušimo mit da se se stadioni rasprodaju samo kad magarad dolazi.
  • tigric
    1.1k
    Cini mi se zadnji derbi da je bilo ovako krcato, proslava naslova 21.05.2022. -18353 gledatelja

ispravak, vise je bilo na porazu 0:1 13.09.2024. - 20948 gledatelja
  • Liks90
    5.1k
    Još 834, 124 prodano
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.