• mrgud
    763
    Obrati se ovima u Dinamu koji su to rekli
  • CastAway1986
    5.6k
    Prodas Sergija kojeg ce bez problema zamjeniti Galesic i dogovoris Livija za 3 , to bi bilo najidealnije ..U slucaju turskog ucjenjivanja ides po Šempera ili Kahlinu
  • Dzoni
    5.4k

Naivan si ako stvarno misliš da kad se nešto kaže da je to uklesano u kamen, pogotovo u vrlo brzo mijenjajućem nogometnom biznisu
  • dotepenacdubrava
    15
    "bez problema zamijeniti" mi je veliki overstatement. Galešić mi je u svakom pogledu rang ispod Sergia, osim u čitanju igre/pozicioniranju što dolazi s iskustvom.
  • CastAway1986
    5.6k
    mislim da je to najbezbolnija prodaja ..To da je u svakom pogledu rang ispod je tvoja procjena s kojom se ne mogu i ne moram složiti..
  • dotepenacdubrava
    15
    bezbolnija je od Belje ili Stojketa, tu se slažem - gledajući igrače za koje možemo dobiti 10+M€. A koliko je stoperski par Mckenna-Galešić dobar i kompatibilan za nešto više od HNL-a...
  • Dzoni
    5.4k
    Vidjeli smo protiv Maccabija pa i sad protiv Gorice u početku koliko zna biti teško izaći s loptom bez stopera kao Dominguez, podcjenjuje se jako njegov značaj u ekipi na temelju ponešto kikseva koji su očekivani zbog stila igre i godina
  • jedan u nizu
    18k
    Pa ljudi moji, mi smo Nevistica platili 3mil eura.

di necemo toliko za Livija ....
  • rokikaciga
    13.5k
    Bara melje jer je sad u PR modu za ljeto. I Belinho i Livi u dva dana. Bas me zanima tko ce sljedeci bit.
    Vise ljudi je tu reklo da Livi hoce samo Dinamo, a na Zvoni i zapisnicaru je da razbiju tvrde turce. Mi imamo vise oruzja nego oni u ovoj borbi. Radi se panika zbog niceg
  • DiddyGuela
    5.9k

Realno tu je ugrađen poprilican rikverc. Tesko usporedivo sa danasnjim transferima Dinama ili konkretno sa potencialnim transferom Livakovica u Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.