• hardek
    9.9k
    Ima netko graf od Jedvaja od ove i prošle sezone da zalijepi tu?
  • Dinamosaur
    3.2k
    od Jedvaja od ove i prošle sezonehardek

kaj nije bila rijec da ce Dinamo ici naprijed. Kak jjjeJedvaj u toj prici sad?
  • CastAway1986
    5.6k
    U istom clanku gdje se piše o klubovima koji zele Belju piše da Jedvaj nece doci u Dinamo.
    S druge strane poznati talijan Schira piše da je blizu Dinama
  • Dinamosaur
    3.2k
    5 tisuca na mjesec mu je cist dovoljno za ljubav koju je pokazal, nek dojde
  • Jos-Optimus
    10.4k
    Ma ne, ako se sjetiš, njegovoj karijeri je naštetila njegova svestranost. Frajer je došao u Leverkusen kao dijete i kad je počeo igrati je u jednoj sezoni igrao desnog beka, stopera, lijevog beka i zadnjeg veznog...to te ubije, nigdje se ne usavršiš, samo krpaš. Znam da je kasnije kad je prelazio u drugog Bundesligaša u ugovor tražio stavku da će biti isključivo desno ili stoper, pregorio od silnih promjena.
  • Omake
    17.1k
    nema

Ovako na prvu , prošlu sezonu korišten kao Galesic u nas, uglavnom branjenje prostora, dubine uz dobar miks kontrole i progresije. Ove sezone je defenzivno kompletan, ali su pass brojke pale, vjerojatno zbog ekipe i načina igre.

W6jDl9A.png
  • Omake
    17.1k
    To je Bloomova tvrtka. Prije je bila divizija za nogomet i kriket unutar njegove glavne tvrtke StarLizard. Oni imaju sve svoje. Sami skupljaju podatke, sami ih interpretaraju na svoj način i grade svoje modele.
  • Droljo
    27.3k
    interpretarajuOmake

Ovo si od @Facke pokupil...
  • emilperska
    15.8k
    Jedvaja bih večeras potpisao ako je u stanju proći liječnički. I nikako za beka, isključivo stoper. Jedan od onih s kapetanskim gardom za koje mi je baš žao što su prerano otišli. To je i njegovoj karijeri sigurno naštetilo, da je ostao još cca 2 sezone siguran sam da bi ostvario puno bolju karijeruveselko tenžera

Za Jedvajem i Šunjićem najviše žalim u kontekstu preranih odlazaka koji su se mogli odgoditi.

Žalim i za Sučićem, ali više u kontekstu da je to diskontni posao i da je klub tu financijski oštećen jer je cifra premala.
  • NKDZ86
    8.1k
    zgubidani, da li se neko sjeća kada je zadnji put otišao neki dobar igrač nakon samo jedne vrlo dobro/odlične sezone odigrane u dinamu? ja se ne sjećam nikog...
  • Paggini
    81.6k
    Ivanušec
  • Krizy
    71.3k

Jakić, jedna cijela sezona i u drugoj samo kvalifikacije za Ligu prvaka odigrao.
  • emilperska
    15.8k
    zgubidani, da li se neko sjeća kada je zadnji put otišao neki dobar igrač nakon samo jedne vrlo dobro/odlične sezone odigrane u dinamu? ja se ne sjećam nikog...NKDZ86

Šunjić, Jakić, Rog, Jedvaj, Schifo

Schifo je sudjelovao u 2 sezone, ali je kalendarski bila jedna. Došao u siječnju 2007., otišao u siječnju 2008.

Paggini na Ivanušeca misli kao da je otišao tek nakon što je jednu sezonu odigrao vrhunski, makar je 4 sezone bio kod nas. Sad kakve su one bile, po meni dobre, malo nedefinirane, ali sudjelovao je u svim epskim uspjesima od 2019. naovamo. Ali pod Čač mačom je tek postao starter u finalu Lige nacije. Ali ja bi ga isključio iz ove priče.
  • Paggini
    81.6k
    Ali ja bi ga isključio iz ove priče.emilperska

Ma i ja ak pričamo ozbiljno, ali morao sam ga ubaciti da ne se ne zaboravi
  • Sava Krpa
    893
    Ne vidim problem u dovođenju Jedvaja. Jako koristan igrač sa ogromnim iskustvom plus domaći je. Otišao je ga vrijeme vladavine braće i vjerovatno nije imao izbora. Zrele godine, reprezentativac iz vremena kad smo igrali najbolji nogomet. Poznajući Bobana neće ga preplatiti niti mu dati neke lude pare za ugovor. Po meni win win situacija za obe strane.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.