• dd29
    886

Ma znam, prošao je taj vlak
    Ali kakva ljevica
  • Dudu
    3k
    Ali svaka cast tko god ga je prepoznao i nagovorio da igra za Hrvatsku, nisam cuo nikad za njeg dok nije objavljeno da ide u mladu repku
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    Bila bi šteta šegečića ne pozvati u repku. Pa kome smeta neka se žali upravi vodovoda
  • Gemišt86
    375

Cini mi se da velicina problema nije ni problizno jednaka. Ukoliko mi shvatimo da nece doc do dogovora kad nama pase, lakse se mi okrenemo nekoj drugoj golmanskoj opciji nego sto ce se oni rijesit ugovora golmana stranca na dobroj placi za kojeg nema pretjerano ponuda i koji preko godinu dana zeli u iskljucivo jedan klub. Da moram birat ciju stranu problema zelim, jasno je kao noc i dan...
  • ElDorado
    10.8k
    Problem je sto Livija vjerojatno necemo imat u pretkolima. Procjena kluba je da li to moze Filipovic odraditi, nadam se ne Nevistic
  • Fan
    2.2k
    Ne brinite, riješit će sve kvalifikacijski neva...
  • zmujcinslbrod
    139
    danas bas ogledni primjer koliko znaci vratar, kod nas Livi a u Gorici onaj tarzan na golu...
  • Masto
    1.3k
    Srđan zabio jučer, jel dolazi on
  • Peškaman
    9.1k
    Nije mi loš izbor Lovro Majkić,bivši golman Istre,trenutno rezervni golman Arisa.
    Naravno,ako s Fenerbacheom ne dođe do dogovora.
  • rokikaciga
    13.4k
    Majkic je solidan golman ali nije za prvi izbor na golu Dinama
  • fakin
    3.8k
    Rezervni golman arisa za prvog golmana Dinama? Kak netko nesto takvo moze i pomisliti.
    Ajde da je rezervni golman Arsenala ili Milana, ali jebenog arisa
  • Yovitssa
    992
    Ja bih potpisao Puljića na kraju sezone. Kompletan igrač, mala plaća, iskustvo, ne bi mu smetala klupa. Nešto tipa Budimir svojevremeno...
  • Nogo
    10.7k
    Može Jakov kod nas igrati gdje god hoće, može po meni i u Dinamu. Boban ga je u mome društvu nekoliko puta hvalio, a kako i ne bi. Jakov je strijelac poput Snješka Cerina, zabija s obje noge, iz svih pozicija, sjajno igra glavom, a može igrati uz svakog centarfora. Samo majstori mogu zabiti 16 golova u Vukovaru koji se toliko muči i teško stvara prilike. U momčadi koja ima bolje igrače i bolju igru, on može biti samo još bolji - zaključio je Cvjetković.
    /Sportske
  • fakin
    3.8k
    idealna Beljina zamjena za hnl
  • GOAT
    6.2k
    Kao treci napadac da ali u slucaju da Beljo nije dostupan za utakmicu Lige Prvaka i da startamo sa Cerinom jr ne bi mi bilo svejedno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.