• Zagi
    17.5k
    Meni je ok da su Soldo i Vidović dobili šansu na osmicama ali da je to bila dobra prezentacija , nije.
    I to je korisna informacija za iduću sezonu.
  • Twisted1
    1.1k
    ko da ce 15 min protiv gorice napravit cudesa za njihovu karijeru.Fatos Beqiraj

e moj fatose, vidi se da se nisi bavio sportom, osim jačanjem bicepsa za šank linijom.
  • ElDorado
    10.8k
    Vidivic puno bolji kad je usao Stojke
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    izvini profesionalni sportasu sto te moj komentar pogodio tako.
  • Dendle71
    356
    majko mila! Opusti se čovjeće. Nije dobro za zdravlje.
  • Twisted1
    1.1k
    majko mila! Opusti se čovjeće. Nije dobro za zdravlje.Dendle71

Ja ovdje vidim čisto konstruktivno pitanje. Ali eto ovdje nitko ne želi niti raspravljati o objektivno relevantnim stvarima, već ga kolega forumaš u postu ispod "nabija na onu stvar" što naravno neće biti sankcionirano.

Živimo u trenutku i svima nam je lijepo s Dinamom, ali treba razmišljati i o budućnosti.

Dinamo II će poboljšati neke stvari oko ovog pitanja, ali nemojte očekivati čuda.
  • pešća
    1.3k
    Izuzev kupa koliko se sjećam zadnja tekma na kojoj se više nego inače dalo klincima prilike je proslava naslov prvaka protiv Rudeša i to su mladići skoro upropastili :rofl:
  • Ivan0302
    1.6k
    Pa ja kako sam skužio juniori odmaraju za finale kupa koje im je u srijedu, a s obzirom da su imali zahtjevnu utakmicu protiv Reala i bore se za prvenstvo, opet razumljiva odluka
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Nekoliko ljudi napiše zašto se nije rotiralo ili nešto drugo i samo replyjevi da se opusti, da je +18, samo ste čekali hejtat, bez naravno iti jednog solidnog protuargumenta. Neka stavi Zagorca na desno krilo iduću i nedao vam Bog da itko prigovori jer ako niste znali na +18 smo
  • Jurki
    24.6k
    upravo to. Kanta je kanta i tih 15-20 minuta nece klincima znaciti nekaj ekstra a mozes ih sjebati za borbu za trofeje.
    Pricamo o klincima 18-19 godina koji moraju jos puno pure jesti.
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    ma ljudi ne prate nista, i samo hejtaju valjda ih to ispunjava u zivotu
  • Jurki
    24.6k
    Kolicina sranja koja se mogu ovdje procitati, ne zaostaju bas nist za tovarskom temom sportneta.
    Ako se ne natrpa nekog 4-5 razlike, ako ne igraju zagici u prvoj ekipi, ako se dozvoli 2 sanse protivniku treba sve polijati s benzinom i vuzgati.

I to velim ja, osoba koja voli kenjati i kad treba i ne treba.
  • User123
    64
    upravo ovo je razlog zasto nemam volje pisati ovdje. Ekipa se ponasa kao da su u osnovnoj skoli gdje si faca ako si budala sa nabijanjima i opustanjem. Opusten sam, ne brini. Samo se nadam klubu koji ce sutra biti jaci za dvije klase, a potencijal za to postoji no bez vizije i plana necemo tamo biti. Pod tu viziju ukljucujm klince jer nemamo za odstete i kroz neku buducnost bi trebali imati tri igraca iz skole koji ce raditi razliku a koje ne mozemo dovesti vec moramo prozvesti. A kada je bolje vrijeme da ti klinci osjete prvoligaski nogomet nego na +15 i rjesenim prvenstvom?
    Za neku argumentaciju ovdj ocito nema potrebe ni koristi. Al ajd drago mi je da ima i nesto normalnih forumasa koji vide malo dalje od svog nosa.
  • vjeko1701
    24.2k
    Ali već je pola teme dalo razumnu argumentaciju. Igrali su produžetke protiv Reala, čeka ih finale kupa i u borbi su za naslov u svojoj kategoriji.

Al općenito ajde svi malo chill. Jesmo malo otpustili kočnice al mnogi testiraju granice.
  • debeli biciklist
    12
    živimo od europe i proizvodnje maldih igrača...za prvo trener nema znanja za drugo muda...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.