• rioda
    15.6k
    Koliko je sad negdje kolega @ksapi ljut na suca jer nije pustio akciju do kraja...
  • Filip B
    298
    bok, specijalac ovdje. Rekao sam da primamo skoro pa isto golova kao i kod nevistica nakon sto sam rekao da volim i cijenim livakovica. Jel krivo rec da Livakovic prima 0.8 golova po utakmici a Nevistic je primao 0.9 u HNLu?

jebo me pas neki ljudi fkt ne znaju citat s razumijevanjem. Livakovic je 20 puta bolji golman od Nevistica. Livakovic otkad je dosao natrag u HNLu prima 0.1 gol manje po utakmici od Nevistica.
  • Kruno
    1.4k
    Igra loša, al 3 boda su tu.
  • Ivan0302
    1.6k
    Šampionski osvojena 3 boda :super:
  • CastAway1986
    5.6k
    eto Kova kriv sto Soldo nije izdominirao vezni red Gorice i sto Valincic u zadnje vrijeme pruza igre iz razdoblja dok je igrao za Neretvanac?? Da sigurno bi Šunta rjesio ovu utakmicu nakon produzetaka s Realom sto je igrao
  • Hnlovac
    5.1k
    3 boda su tu, jebalo vas dramljenje dok smo na +18
  • fakin
    3.8k
    18 bodova vise od tovara
  • Xpert1992
    598
    +18, bravo!
  • striko
    3.2k
    Naravno da je, nisam ja sastav odredio.
  • njurci10
    548
    Ova Gorica sa svakom utakmicom odvratnija i odvratnija.
    Tako da kakva god igra bila drago mi je dasmo dobili njih i onog supka od trenera

Šteta zbog žutih Dominguezu iz ničega praktički.
  • FrodoJePurger
    602
    Pokušali smo nešto novo i kaj sada bitno da smo upisali pobjedu. Također mislim da se išlo sa pol snage zbog tovara i zbog rijeke
  • mlinchica
    5.8k
    Prvaci smooooo
    Opet, ne
    :cheer:
    Budemo i za tjedan dana i za 2 tjedna, isto.

Sretan vam početak odbrojavanja do zadnjeg derbija sezone!
  • DiddyGuela
    5.9k
    Ovaj Pozo mi se cini kao logican backup za Misica... ako gledamo unutar HNLa. Miran je na lopti, dobar pas i odgovoran u obrani. Rekao bi pametno se krece i pozicionira na terenu.
  • Bryan
    94
    Ne kužim kak ono kad Pozo ukliže s leđa Vidoviću u 16-ercu nije zaslužilo var provjeru?
    Zakaj naši šute na ovakve situacije? Zakaj ne traže od sudaca da se to gleda?
    Pa nije da smo vodili u hendikepu pa ti ne treba.
    Ok,Matić je u Var-u ali opet. Da je za nekog drugog on bi sam zvao suca.
  • ElDorado
    10.8k
    Gorica ima dva bitno bolja veznjaka od solde: Pršira i Pozu. Al kad vidis Bennacera na 6……
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.