• Paggini
    81.4k
    Mislio sam da ćemo idućeg KTC-a čekati desetljećima, ali možda, nadam se, je došao nešto ranije. Nikakvo prosipanje lažnih emocija, nikakvo uvlačenje navijačima - samo profesionalizam i maksimalno poštivanje ovog kluba, što je sve što želim od svakog igrača, a ne sumnjam da će se kroz godine, kao i kod KTC-a, razviti i ljubav prema gradu i klubu.

Jel ima on ženu ili curu da ga tu oženimo ako nema?
  • rioda
    15.6k

Ima ženu, pa i došao je kod nas jer je Boban popričao sa ženom... :cool:
  • Jos-Optimus
    10.4k
    zar nije cura u pitanju?
  • Dinaminjo
    2.1k

Nek bude partnerica da budemo politicki korektni
  • Filip Međimurje
    1.2k
    Mislim da je bila riječ o tome da taman ima malu djecu (ili mu se prvo rodilo) pa da je Boban igral na kartu da je Zagreb siguran grad i taman za mladu obitelj.
  • ZG plavi 01
    172
    Ja sam i dalje uvjeren da ce ga klub prodati ukoliko stigne zadovoljavajuca ponuda...sad koja je to tocno cifra, saznat cemo samo ukoliko se to dogodi. Nismo nazalost u poziciji da mozemo odbijati visoke cifre za igrace.
  • Paggini
    81.4k
    Ja sam isto uvjeren da će klub napraviti najgoru moguću stvar po pitanju svih stvari
  • Dudu
    3k
    Iskreno ne vidim zasto bi netko dao velike novce za njeg. Svaka cast, za nas odlican igrac, al ubrzo 30 godina i nije bas tolika klasa.

Nece tu nitko dati vise od 3-4 milijuna, a nece ga se prodavati za te cifre..
  • Dzoni
    5.3k
    Izgleda da hoće, na nama je da procijenimo jel nam taj novac vrijedniji od Mcstijene
  • Jurki
    24.6k
    za 3-4 milje nemremo kupiti tak provjerenu kvalitetu.
    Nek bu on novi Teo, imamo drugih igraca za prodati ako je u tome kvaka.
  • Dzoni
    5.3k
    Kakve 3-4mil, pa mailovi s tim ponudama vjerovatno završavaju u smeću
  • rokikaciga
    13.3k
    za 3-4 milje nemremo kupiti tak provjerenu kvalitetu.Jurki

Kak ne? Pa dosao je Scott za dzabe sto je jeftinije nego 4 milje :grin:
bold
italic
underline
strike
code