• Olmić7
    143
    Oprostite ako ponavljam pitanje. Od koje dobi djeca trebaju imati ulaznicu? Pitanje se odnosi na Maksimir i sljedeću domaću utakmicu, derbi.
  • NoSkillan
    248
    nekako imam feeling da nece hns propustit priliku da jos utrapi tu 45€ x 1250 mjesta
  • Ludovic IX
    11.2k
    nema dobne granice za trebat ili ne trebati imati ulaznicu. Klinci članovi imaju 20 besplatnih ulaznica koje zapravo ne stignu iskoristiti jer na Europi i derbijima ne vrijede tako da za derbi klinac mora imati ulaznicu.

Naravno da ako je klinac bas mali, mozes ga provuc sa sobom kroz kentaur i ob8cno zaštitari zazmire na to i klinac treba sjedit tebi u krilu
  • blue heart 72
    3.4k
    I ja mislim da nema ni teoretske šanse da "njihove ulaznice" iz B sektora u slučaju da se ne rasprodaju, idu u slobodnu prodaju.
  • NitkoBitan
    36.3k
    rijeka jos ni B2/B3 nije rasprodala, znaci nisu ni pola kapaciteta svog popuniliNoSkillan

B3 su rasprodali koji je ujedno i najveci sektor na sjeveru. Ma skupit ce ih se na kraju 1500-2000.

Mozda policija ostavi kavez prazan kao tampon zonu izmedu Rijecana i "neutralnih" na istoku.
  • NoSkillan
    248
    nek naguraju ove sa hnsovim ulaznicama u kavez hahaha
  • BBBaranja
    4.7k

Prije bi mogli pravit tampon zonu prema zapadu jer je spojen sa sjeverom..
    Prema istoku nema potrebe.
  • grba
    709
    @BBBaranja jel postoji negdje blizu neka opcija parkinga organiziranog?
  • Liks90
    5k
    Ocemo neku anketu bacit @deda i ostali?

Kaj mislite kolko će otic karata prvi dan prodaje za derbi?
  • Georg Koch
    7.8k
    pitaj @deda kako je prosao sa zadnjim predvidjanjem :grin:
  • Liks90
    5k
    ja kazem da će sutra otic oko 3000
  • ZG plavi 01
    166
    Cijene jesu visoke za nekog prosjecnog navijaca, ali ne spadaju svi u tu kategoriju i ne govorimo o 30k karata, vec od 13k, maknimo sjever i jug i prakticki ostaje nekih 6.5k karata na zapadu i istoku koje su bile oznacene kao skuplje. To je relativno mala brojka i nije sad neko cudo da se to rasprodalo kad uzmes u obzir velicinu utakmice i jos da se igra na najboljem stadionu u Hrvatskoj.
  • BBBaranja
    4.7k

Moje misljenje je da će nas autobusima voziti do stadiona sa neke xy lokacije kao i u Vinkulji prije par godina na finalu kupa.
    Parking oko Opusa je veliki problem,kad bude neka tekma s malo više ljudi sve se okolo zakrči,ljudi parkiraju po zelenim površinama pa stižu kazne itd..
  • Neron53
    2.6k
    Ovdje stvarno nekima treba sve crtati.
    Tko brani ekipi koja se nije na vrijeme snasla za ulaznice da uzmu B1 sektor????
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.