• Neron53
    2.5k

Onako od oka 70 posto nasi, 20 neutralni i 10 tuđi
    To je sto se tice prodanih.
    Od gratis je 60 posto nasih a 40 neutralnih.
  • NoSkillan
    247
    50% kapaciteta su ti istok i zapad otprilike, 25% je dobio dinamo i 25% rijeka, moja procjena da je jako puno istoka i zapada podijeljeno i sredeno raznim guzičarima, a sve sto nije su pokupovali dinamovci tu sam iz slavonije i ovdje je jako puno dinamovaca, mnogo njih nema priliku cesto ic za zg pa se trga za ulaznice kad je gostovanje u osijeku/vinkovcima
  • rioda
    15.6k

Zato i jesu takve cijene, da se pokrije ovaj podijeljeni dio :rofl:
  • Papastrumf
    22.5k
    HNS je za svoje potrebe uzeo manje od 10% kapaciteta. Mislim da je to skroz fer.
  • NoSkillan
    247
    dobar sam sa jednim likom iz hnsa, za utakmice repke ne bi vjerovali koliki broj ulaznica se podjeli, on kao nebitan lik u savezu dobije masu ulaznica iz podijeliti, strah me i zamisliti sto sreduju ovi na "visokim" pozicijama, tako da za sektore koji nisu navijacki na ovoj utakmici vjerujem da je 30% podijeljeno, ostatak u prodaju otisao, sto i objasnjava kako se tako brzo rasprodala utakmica srijedom u 18 po cijeni od 50€
  • NitkoBitan
    36.3k
    Nakon sto smo rasprodali svoj dio, pa neutralni, sad treba Armadin :lol:
  • Jurki
    24.6k
    zbog sigurnosnih rizika, njih otpeljati na Gradski Vrt.. a nama pustiti u prodaju te karte.
  • hardek
    9.9k
    HNS je za svoje potrebe uzeo manje od 10% kapaciteta. Mislim da je to skroz fer.Papastrumf

Ajde da i Dalić pogleda Dinamo uživo jednom ove sezone
  • Mr Blue
    4.6k
    Dobro, znači grmit ćemo sa svih strana :strong:
  • fakin
    3.8k
    sumnjam da bu on bio, vjerojatno ce corluku poslati.
  • Liks90
    5k
    Gorica na 243
  • Mr Anderson
    18.9k
    Mislim da je jedino logično za pretpostaviti ovdje da je 87,6% ulaznica sa istoka i zapada podijeljeno raznim #family funkcionerima, nacelnicma, tajnicama, procelnicima i ostalim uglednicimacrophantom

Zašto lupaš napamet? HNS je uzeo 1.300 ulaznica. Obzirom da Rijeka još nije rasprodala ni svoj sektor, za pretpostaviti je da su zapad i istok pokupovali Dinamovi navijači možda uz pokojeg neutralnog.
  • crophantom
    3.8k
    sorry, lupetam bezveze jer znamo kak inače HNS funkcionira s ulaznicam
  • NoSkillan
    247
    https://hns.ulaznice.hr/event/14/420/49/QPGQ63
    rijeka jos ni B2 nije rasprodala, znaci nisu ni pola kapaciteta svog popunili
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.