• scooniepenn
    6.7k

Radeljic je kopija Scotta jedino u dijelu da im je obojica lijeva noga jaca i da su visoki. Tu otprilike staju slicnosti.
  • ElDorado
    10.8k
    Hahaha ok, rekao sam neću o kvaliteti. Ali slični su tipovi stopera.
  • Facke
    8.1k
    Decki ste oce , do 07.05.2026 se moreju predloziti nove vrednosti igracka na Transfermarktovom forumu.

Ima tri teme , Dinamo je u Marktwertanalyse 1.

https://www.transfermarkt.de/kroatien/detail/forum/226
  • Filip Međimurje
    1.2k
    Pa ne valjda da se definiranje cijena na Transfermarktu svodi na licitažu kak dok je Presvetli s Dudekom kupoval kravu od Picoka :rofl:
  • Ivdzo11
    9.6k
    Da je neki Dinamovac taj Stodra i on bi se nasao na popisu krivaca zasto hajduk nije prvak... Ovako im on nabija cijene na TM-u i opet ne mogu prodati nikog...

Iako taj TM ne moze biti nikakvo mjerilo
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    Sa obzirom.kako TM djeluje ,to nikad nije bilo niti će biti ikakvo mjerilo cijene igrača . Tu je tržište i potražnja jedino mjerilo. Svaki igrač vrijedi onoliko za koliko neko ponudi za njega i čigra za koju on na koncu bude prodan. Svi mi znamo da smo na nekim igračima htjeli / trebali uzeti više nego što smo dobili na kraju ,ali jbg na kraju odu za onoliko koliko je ponuđeno. Isto tako u premier league se Englezi preplavili,sulude cifre su u pitanju a igrač kaži ne vrijedi te love. Samo facts ni manje ni više
    Uzgred rečeno na TM j pisalo da je i Ojeda 99,99 posto Dinamov :rofl: toliko o njima kao relevantnim izvorom. Mogu ih porediti kao ove tovarske portale koje više uopće ne čitam
  • Droljo
    27.2k

Koliko ja pamtim sa sneta dinamovac je.
  • Facke
    8.1k

Tak je licitaza bude :lol: Tak si to nekak zamisli. :razz:
    Iznenadili bi se kulke agenta tam nabija cene igracima.
    A i neki nasi predsedniki klubova se nadrkaju ak stodra ne digne kak bi oni steli. :wink: Ima jeden bister v Rijeke.
  • Nema zaleđa Mikića
    3.4k
    Sve sto trebate znati o Transfermarktu je da je Filip Krovinovic skuplji od Josipa Misica.
  • austrijanac
    10.9k

Zato sam mislio da je Stodra iz Rijeke…
  • by-tor
    504
    Ma vi ste svi amateri
    mind-blown-template.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.