• hardek
    9.9k
    jos vise me zanima kolko bi nam sad znacio proslogodisnji Pjaca tj kolki bi to upgrade biopodravskimodrikibicPMK

To smo vrlo lako mogli saznat, da je dotični htio izbaciti klauzulu iz ugovora koja ne postoji niti na jednom ugovoru na svijetu. Nigdje ga se nije tjeralo, nije ga se tjeralo niti da smanji primanja, samo da izbaci za klub štetnu klauzulu iz ugovora i čak i to je bio problem.
  • Dzoni
    5.3k
    Stvarno nist protiv Gabriela dapace ali ne podrzavam spustanje posebno dragog mi Pjace da bi se druge diglopodravskimodrikibicPMK

I onda to isto napraviš u svakom tvom postu od ovog kojeg citiram nadalje, samo kontra.

tj kolki bi to upgrade biopodravskimodrikibicPMK
    Apsolutno nikakav
  • Paggini
    81.2k
    Vidovic nije donio titulu,podravskimodrikibicPMK

Donio ju je pretprosle godine, kao i ove. Ne znam koju borbu vodis trenutno jer taj tvoj famozni Pjaca ju je izgubio prosle godine btw.
  • Mihael2305
    2k
    Famozni pjaca :rofl:
  • Jurki
    24.5k
    Igrac koji ima 1,2 mil eura placu mora pojest hnl i to da odigra prek kurca.
    I to vrijedi za svakog igraca bez obzira kak se zvao.
    Pjaca je odigral solidnu sezonu u Rijeci jer su mu dozirali treninge i šparali ga maksimalno.
    Jebiga pajdo ako ne mozes trenirati ko ostatak ekipe, ako imas cijele sezone tak mrsav ucinak.. dal je potrebna uopce rasprava dalje?
    Pjaca prije odlaska u Juventus i Pjaca danas nisu isti igraci.
    Al ljudi vole tu cinjenicu zanemariti.
    Bas me zanima kakvi bi komentari bili da se Marko Pjaca ne zove Marko Pjaca, nego npr Kristijan Lovric ili Petar Bockaj koji ima 1,2 mil eura placu i identican ucinak.
  • Paggini
    81.2k
    Donio ju je pretprosle godine, kao i ovePaggini

I btw, samo da se napomene, na polusezoni smo imali 1 bod prednosti. Nakon te polusezone je Vidović počeo igrati i sad imamo 15 bodova prednosti. A pretprosle sezone mogu nabrojiti također sve utakmice koje je to proljeće sam riješio i donio titulu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet