• Hrvatski Gradjanski
    234

Ja se bojim da bi mogli proći kao s Jagušićem.

Sad ga nećemo. Kad se svima pokaže da može u Dinamu bit će nam preskup i otići će van.
  • emilperska
    15.7k
    2 milijuna za Subotića :lol:

Dobrodošao Šikiću na Zonu, lukav pokušaj!!!
    Paggini

Bagatela s obzirom da je za Kacavendu prije prvog loma tražio 10m EUR.

Ovo je sad diskontna Lokomotiva, nešto kao Žabac..
  • Ludovic IX
    11.2k
    jel to @Droljo za profilnu?
  • Droljo
    27.2k
    Radite od budale majmuna
  • promatrac67
    72
    Misljenja sam da bi za nas najbolje pojacanje prijelaznog roka bilo zadrzavanje Bennacera uz njegov pristanak za smanjenjem financijskog apetita i ostanak barem do zimske pauze i dok ne vidimo mozemo li uci u LP. Bez obzira na ozljede (kojih je zaista bilo previse), njegova klasa je vidljiva svaku sekundu na terenu.
    Imati takvog veznog u rotaciji u trenutku kad cemo biti u borbi jako rano u 3 fronta, gdje je realno ocekivati poveci broj ozljeda s obzirom na ovu sezonu, te plug and play bennacera na bilo koju veznu poziciju, gdje je vidljivo da je dramaticna razlika izmedju startera i klupe, bi nam bila neprocjenjiva.
    Ps Stojkovica u startu nema u kvalama, ne zelim ni zamisliti u kakvim problemima bi se nasli s slucajnom povredom Misica i/ili Zajca.
    Win win za obje strane, Bennacer ima sansu ponovno izaci na veliku scenu i mozebitnu finalnu prodaju iz LP za neki ugovor zivota, Dinamo dobiva veterancinu i klasu koja u Europi ima pregrst iskustva.
  • Dinaminjo
    2k
    Decki, propustate poruku sa Radeljicem

Miskovic trazi 2 i topica, mi mudimo 800.
    Miskovic odbija, igrac prelazi free.

Dinamo za Bobanom vise nece nitko iznudivati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.