• Mali Zeus
    20.5k
    hahaha, da krenulo je, taman smo osvojili prvenstvo i možemo ponovno krenuti, bit će to jedno duuugo ljeto ove godine.

već vidim koja je mantra za sljedećih 5 mjeseci:

"valjda ciljamo na višu razinu od rijeke"
  • scooniepenn
    6.7k

Dovodjenje McKenne i Zajca sam u startu pozdravio, jer sam njih dvojicu poznavao najbolje od svih dovedenih stranaca. Sto se tice Domingueza bio sam, takodjer, za jer je imao top reference, a i ovo sto sam tada citao od recimo Krkica Starijeg i jos par ljudi bliskih Barci je bilo odlicno. Oni koji su njihova dovodjenja pljuvali valjda znaju na cemu su to temeljili.
  • Droljo
    27.1k
    valjda ciljamo na višu razinu od rijekeMali Zeus

Pa stvarno bi trebali. U biti boli me k. meni smeta samo radeljić. Niš drugo..
  • Paggini
    81k
    Ma pobratime mio, ne referiram se na tebe uopće iako nažalost tako je ispalo, ti imaš uvijek kvalitetna mišljenja s kojima se većinski slažem, referiram se na internetska mišljenja i komentare koje nažalost moram svaki dan čitati po svim dijelovima internetova.

Sad je još i dobro, ali tamo oko lipnja, srpnja kad krenu jako udarati, bit će nesnosno.
  • Mali Zeus
    20.5k
    Pa stvarno bi trebali. U biti boli me k. meni smeta samo radeljić. Niš drugo..Droljo

To je više nego očigledno.
  • Droljo
    27.1k
    Osjećam dozu netrpeljivosti ovod od strane pojedinih forumaša...
  • ElDorado
    10.7k
    Problem Livija je čini mi se kaj su oni opet smjenili trenera i zaključili da je Ederson rupa. Tak da je moguće da i Livija žele zadržati kao prvog golmana. Valjda će se pitati nekaj i taj novi trener. U svakom slučaju više je ljudi iskazalo skepsu oko njegovog ostanka. Valjda imaju neke info.
  • scooniepenn
    6.7k

Sve pet brate, imao sam potrebu pojasniti, jer je ispalo da imam nesto protiv Radeljica. Dapace, tocno znamo sto s njim dobivamo. Zato sam i bio jako sretan kad je on otpao kao 1. opcija lani za lijevog stopera, a doveden McKenna. Za mene je nas Skot uz Belju najvece pojacanje proslog ljeta. Obozovam ga vec nakon godinu dana, a u meni je probudio “Teo emocije”. Tako ga i promatram, kao vezivno tkivo i okosnicu za godine pred nama. Zato ne mogu shvatiti kako neki ne vide da McKenna nije samo kvalitetan old school stoper, vec nam daje puno vise. To je kao Livi na nasim vratima.
  • Paggini
    81k
    Zato ne mogu shvatiti kako neki ne vide da McKenna nije samo kvalitetan old school stoper, vec nam daje puno visescooniepenn

Ovo i mene smeta jako, banalizira se čovjeka do neke razine simpatičnog škotskog krljatora jer moramo eto stavljati igrače u klasične kutije jer drugačije o njima ne možemo raspravljati. Čvrst je u duelu, ali isto tako svaku utakmicu povuče loptu kroz linije, ne toliko duboko kao Dominguez, ali progresivan je i zna dodati, opet, ne kao Dominguez, ali nije krkan koji nabija i krlja okolo. Na kraju krajeva, za jednog krljatora je jako malo žutih dobio, barem mi je takav osobni dojam.
  • Paggini
    81k
    Osjećam dozu netrpeljivosti ovod od strane pojedinih forumaša...Droljo

Isto kao što ti osjećaš netrpeljivost prema našem Radeljiću jer je B O S A N A C
  • Droljo
    27.1k

Ti si laž.
  • scooniepenn
    6.7k

Apsolutno. Puno je vise od klasicnog otocnog Old School stopera. To je vidljivo nakon dvije nase odgledane utakmice.
  • Zagi
    17.4k
    ali isto tako svaku utakmicu povuče loptu kroz linije, ne toliko duboko kao Dominguez, ali progresivan je i zna dodatiPaggini
    Povuče on, da . Jer ga protivnici puštaju da vodi igru, namjerno jel. Kao u prošlosti KTCa.
    I kaj se dogodi kada osvoji tih desetak metara? Nađe li on neko barem solidno rješenje ili smo češće u panici jer je upravo ispao iz linije?

Vrlo je dobar u duelima i po podu i u zraku. Ima i tu leadership komponentu. Brz nije.
    Beskompromisan je i takvi igrači su ljudima dragi.

Ali ajd nemojmo od njega praviti nešto kaj nije.

A ono što definitivno nije, je nezamjenjiv.
  • Paggini
    81k
    Nađe li on neko barem solidno rješenje ili smo češće u panici jer je upravo ispao iz linije?Zagi

Pa evo sad iz glave se ne sjećam kad je njegovo povlačenje kroz linije nama uzrokovalo gol ili paniku. Neću reći da se nije dogodilo, ali se stvarno ne sjećam.

A poanta toga što radi nije da probije i sam zabije gol ili nešto slično, nego da, što znaš i sam, izađu protivnici na njega što miče flaster s Mišića/Zajca/Stojkovića, kojima da loptu. S te strane mislim da taj posao odrađuje maksimalno korektno.
  • Zagi
    17.4k
    Ja ih se sjećam hrpu. Riješi on to nekak , većinom u kuruzu pa ajd, nije bitno na 5:1.
    Sjećaš li se nekog njegovog baš kvalitetnog dodavanja, da te baš impresioniralo?
    Ja ne. Mozda ima neka duga lopta, to mi nekak zvoni, mozda.

Ali baš od njega praviti progresivnog stopera. Ajmo ne. Svaki suparnički napadač zatvara Domingueza, a otvara McKennu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.