• emilperska
    15.6k
    Zar nije ovo bilo maslo od Vafla a ne od Manenice?C@ptain Koons

Varela je došao kad je vafl otišao. To je bio onaj vakuum prije dolaska Bobana. Imaš i članke gdje se Bara hvali da ga je Saša Pavličić Bekić spojio s Manenicom i da su se dogovorili za 5 minuta.

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/kako-je-cardoso-varela-dosao-u-dinamo---897329.html
  • emilperska
    15.6k
    Znači nije očito nego spekulacija. okZagi

A ti misliš da će ostat i da ćemo dat odštetu za njega?
    Ili da što da u pretkola idemo s Nevistićem dok čekamo kraj sage o Livakoviću na ljeto?

Sezona nam s možda najbitnijim utakmicama sezone kreće 22.7.

Daj konstruktivno mišljenje bez hejta.

I da ako jedan podcaster koji je koliko toliko unutra kaže da od toga nažalost ništa, a isto i pošalje jedan od insidera kojeg svi čekaju ovdje, onda mi to i nije samo glasina kako ti nadmeno veliš.
  • Zagi
    17.4k
    Nemam dovoljno informacija da napisem da očito ostaje ili odlazi.
    Rekao bih da je veća vjerojatnost da ostaje.
  • Crusades
    23.5k
    Sve kaj se do sad pisalo po novinama koje su "relevantne" je da ni Fener ni Livi nemaju namjeru nastavit dosadašnju suradnju. Nitko ne kaže da će to ići glatko, ali ne znam kako se stekao dojam da sljedeće sezone neće bit kod nas.
  • Paggini
    81k
    Osobno bih rekao da se s Fenerom pregovara još od zime za otkup, sumnjam da se riješila posudba znajući koliko nam je potreban golman i na ljeto i da se to eto samo tako pustilo za ljeto da pregovaramo. Odnosno, ako neće biti ništa od toga, to će se znati na vrijeme, isto kao ako će biti nešto od toga. To je moje mišljenje, naravno.

Naš najveći adut je činjenica da je Livi zadužio Fener i da ga moraju jednostavno majčinski pustiti.
  • emilperska
    15.6k
    Sve kaj se do sad pisalo po novinama koje su "relevantne" je da ni Fener ni Livi nemaju namjeru nastavit dosadašnju suradnju. Nitko ne kaže da će to ići glatko, ali ne znam kako se stekao dojam da sljedeće sezone neće bit kod nas.Crusades

Ma iskreno, mislim da ovo i nije toliko po novinama. Ja sam stvarno kad je dolazio mislio da je to to i da dolazi završit karijeru ovdje i maltene isto što je i ovdje napisao. OSIM OVOG O ZADUŽIVANJU FENERA hehe.

Ali da sad ne dijelim razgovore iz inboxa i taj jučerašnji Kvasinin podcast gdje njegov ne-ostanak predstavljaju kao done deal, najbolje da se sami očituju ili im se javite. Još će ispast da sam ja protiv Livijevog ostanka. Uglavnom ti navodi idu u smjeru da smo kontaktirali Šempera i Horkaša za ljeto.
  • Paggini
    81k
    Ali da sad ne dijelim razgovore iz inboxa i taj jučerašnji Kvasinin podcast gdje njegov ne-ostanak predstavljaju kao done deal, najbolje da se sami očituju. Još će ispast da sam ja protiv Livijevog ostanka. Uglavnom ti navodi idu u smjeru da smo kontaktirali Šempera i Horkaša za ljeto.emilperska

Što se mene tiče, kao i svaki Dinamov navijač, želim svim silama da ostane, ali još više bih htio da se to riješi što prije, kao što sam gore i napisao. Ako ne dolazi i ako je iznad onoga što možemo/želimo ponuditi i nema šanse da se spusti, da na vrijeme pokupimo Šempera ili Horkaša. Obojica jesu lošiji golmani od Livija, ali nemjerljivo su bolji od onoga što smo imali i još bitnije - znamo što možemo s njima dobiti, nećemo bacati kocku i moliti se da padne na 6.
  • CastAway1986
    5.6k
    Nisam odusevljen Radeljicem ali daleko od toga je katastrofa igrac , želja mi je da Mckenna ostane i s Galesicem čini prvi stoperski par..Sergija prodati bi bilo najbezbolnije..
  • Mali Zeus
    20.5k
    Di bi mi završili kad bi vjerovali nekakvim Kvasinama i sličnima, uz dužno poštovanje, čije se 'vijesti' uzimaju kao sveto pismo. Eto on rekao da Livi neće ostati i to je to. Dajte najte.
  • scooniepenn
    6.7k

Znaci Goda je preko noci postao prva opcija za lijevog beka, a Radeljic za lijevog stopera. What could possibly go wrong. I jedan i drugi su sjajne rotacije, nikakve prve opcije. Prica se o uigranosti u najmanju ruku kao da smo doveli lijevu stranu obrane Sturma ili Bodo Glimta. Valjda tezimo razini iznad Rijeke. Barem se nadam.
  • Mali Zeus
    20.5k
    Znaci Goda je preko noci postao prva opcija za lijevog beka, a Radeljic za lijevog stopera. What could possibly go wrong. I jedan i drugi su sjajne rotacije, nikakve prve opcije. Prica se o uigranosti u najmanju ruku kao da smo doveli lijevu stranu obrane Sturma ili Bodo Glimta. Valjda tezimo razini iznad Rijeke. Barem se nadam.scooniepenn

Trebamo tražiti i novog lijevog beka?

Ako će stoperski par biti Galešić - McKenna s Radeljićem na klupi je li to ok?
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    Ne slazem se da je Domingueza najbezbolnije prodat. Okej Galesic ce ga zamjenit. Ali sad vrijedi ajmo rec 10 12 mil. Dok sa sezonom lige prvaka bi vrijedio mozda 20. Nije bas bezbolno
  • scooniepenn
    6.7k

Jesam li napisao za Godu da je odlican zamjenski lijevi bek, kao i Radeljic stoper. Jesam. Referirao sam se na upise prema kojima je to super kombinacija, jer su eto uigrani za pocetnih 11. Galesic i McKenna jesu malo slabiji od McKenne i Domingueza zbog brzine Domingueza i branjenja defanzivne tranzicije u Europi. No, i dalje znacajno bolja opcija nego Galesic i Radeljic.
  • Paggini
    81k
    Dinamovci po internetu u ljeto gospodnje 2025: "Boban će razjebat cijeli klub, miče naše blistave vedete Petkovića, Pjacu, Ristovskog, Ademija koji znaju osvojiti prvenstvo a dovodi ovu bofl robu neke McKenje, Domingueze otpade iz BArcelone, daje milje za nekog malog beka iz Bayerna, Bog neka nam je na pomoći"

Dinamovci po internetu u ljeto gospodnje 2026: "Boban će razjebat cijeli klub, miče naše blistave vedete McKennu, Domingueza, Livakovića koji znaju osvojiti prvenstvo a dovodi bofl robu Radeljića, _________, _____. Bog neka nam je na pomoći. I još nam ne da da slavimo!!!"

Nema čudesnijih navijača od nas, ne daj Bože par tjedana veselja i sreće radi osvajanja naslova bez paranoje i predviđanja najgore moguće situacije kao jedine očigledne.
  • Mali Zeus
    20.5k
    Jesam li napisao za Godu da je odlican zamjenski lijevi bek, kao i Radeljic stoper. Jesam. Referirao sam se na upise prema kojima je to super kombinacija, jer su eto uigrani za pocetnih 11.scooniepenn

Ok, isprike, nisam znao, sve pet, naj se ljutiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.