• Jos-Optimus
    10.4k
    Ljubičić i Villar ti sada pokazuju da su itekako dobri igrači, ovdje se nisu snašli, čitaj s razumijevanjem
  • zmujcinslbrod
    138
    ima opcija da se Villar vrati i nakon sad ovih ok igara proda za 2 3 mil. u Arabiju ili sl.
  • Fan
    2.2k
    i to opcija kupnje, opet, nepotvrđeno, al sve ide prema tome da su se izmišljavali bolji uvjeti kako bi se valjda ublažila nàša loša kupnja.
    Al jbg, nemres pogodit sa svime, jedna loša na 5 dobrih je bolesno dobar učinak, a i milja eura + skidanje sa plaće će nam također pomoći za nadolazeći rok.
  • Droljo
    27.1k
    Neki spominju uigranost goda radeljić galešić!?
    Ljudi, ako imamo obranu rijeke imat ćemo i rezultate rijeke (više manje). Mi ako ciljamo na ligu prvaka i odigrat nešto tamo ovo nije put. Po meni naravno. Ali bumo videli.
    Bilo koji igrač kad istrči u našem dresu moje pljuvanje i vrijeđanje staje, a nisam siguran da tako bude kod ostalih kojima sad radeljić izgleda kao ok transfer..

Kužim kako se borim sa vjetrenjačama i vidim da to ne vodi ničemu. Ajm aut.
  • Ritam Ulice
    3k
    puna podrska brate moj napaceni :lol:
  • Frizura Robija M
    98
    pa nemamo vezu+napad Rijeke. Prethodne dvije sezone obrana im je primala ispod gola po utakmici (prije dvije sezone jednako kao i naša obrana, a prošle čak 20 golova manje).

Koliko god nam je obrana bolja ove sezone treba nam još dodatne stabilnosti. Ako je uglavnom i za HNL ovo je realno provjereno rješenje. Ne znam zašto ga mi u određenim segmentima ne bi napravili još boljim.
  • Masto
    1.3k
    Herceg bosanska obrana na najjače bato
  • Droljo
    27.1k
    Ne znam zašto ga mi u određenim segmentima ne bi napravili još boljim.Frizura Robija M

Znamo samir toplak i ja al ne smijemo reći...
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    brate moj dobri, nemoj mi se nervirati. Nas dva neće zavaditi ni olmo da nam se vrati a kamoli Radeljic . Mada nebo imao ništa da nam dodje onaj Jack Grealish i pridruži za šankom ako ništa :rofl: on ilmi na prvu izgleda ozbiljan u napadu na prazan stomak :rofl:
    Ma ne brini sve ovo dosad su samo nagađanja,mislim da kad krene prelazni rok.90 posto igrača koji dodju nisu nikad spomenuti ovdje a ni u tisku . Kao prošli put. Niti se spominjao Villar niti Ljubo , Ma skoro ni jedan . Tako će biti i sad . A radi se u to sam uvjeren . A ne sumnjam da ćeš i ti reći da si se zajebao ako se Radeljic pokaže dobar ,jbg kad ti bude teško sjeti se samo mene i McKeene,odmah ti bude lakše:rofl: kako sam ga ja ocrnio ljudi mislili dolazi Hamdija iz BiH Brothera :lol: a ne igračina i danas naš Blek Stena ,Scott McKenna
  • emilperska
    15.6k
    Boban sa svojim timom je što se tiče transfera pokazao par stvari:

1. Ima nos za ubrati HR igrače i kada treba ići kontra medijske i većinske struje mišljenja. Npr. Lisica i Valinčić su na ljeto bili neki logični pickovi ako ideš za tim da uzimaš mlade i afirmirane igrače iz HNLa kojima Dinamo treba predstavljati iskorak nekoj međunarodnoj ili čak reprezentativnoj afirmaciji. Ali npr. uzeo je i pogodio s Beljom, Zajcom, Godom i Vidovićem suprotno nekoj manjoj ili većoj skepsi koja je vladala oko tih dolazaka ili financijskih reperskusija istih. O Bakraru da ne pričam. Ja sam osobno bio fan Bakrara 2023. kada ga je Bišćan htio, ali nisam bio preueforičan oko toga što može nakon 2 godine MLSa gdje je bio rezerva.
    2. Ili dovoljno dobro on sam prati 2. momčadi Bayerna, Barcelone i sličnih ili mu to Capellas odrađuje vrhunski sa svojim asistentima. Kako god, i tu smo lani imali jako dobre ulazne transfere.
    3. Pokazali su da i kada fulaju s ulaznim transferom, nemaju problema za 6 mjeseci presjeći s tim i riješiti se tih igrača. Ljubičića koji nije bio fit u ekipu i Villara koji je koštao puno, nije isporučivao, a uz to je bio toksičan. Slična stvar je i transfer Kuleta koji je isporučivao, ali ja najbolji cost benefit bio da ga se proda, uzme tih gotovo 5m sad i pusti Belju s lanca. Jako brzo se presjeklu tu s nečim što košta puno i ne ide.

Iako od Livijevog ostanka neće biti ništa očito, ta posudba je po meni jedan od 3-4 momenata preokreta sezone budući da je pružila tu barem minimalnu stabilnost dečkima micanjem Nevistića s gola koji je bio kriminalan poveći dio polusezone.

Bilo je tu i minusa i nelogičnosti kao što je bespotrebni dolazak Tabinasa što je vjv bio Capellasov posao i guranje Stojketa u Emirate, ali to je trenutno nebitno. Ispalo je na kraju sa Stojketom sve super. Varelu nije doveo Boban, nego Manenica lani. Ali rješavanje tog pitanja, odnosa i forsiranja igrača koji tu (još) ne pripada je sigurno do Bobana i treba to pitanje riješiti već ovaj rok jer stvarno ne vidim što mi tu dobivamo, a i ruši moral dečkima poput Horvata, Radoša, Zebića itd.

Bennacerov transfer ne bi promatrao kao izričiti kiks. Probalo se. Vidi se da je klasa. Zbog XY razloga mi tu nismo kratkoročno dobili gotovo ništa, ali dugoročno bi neki benefit ipak mogao biti, zašto?

Mislim da ako će kroz godinu, dvije, tri neki budući Bennacer koji se iz nekog Milana, Intera, Atletica vraća nakon slabije minutaže vidjeti da je Bennacer došao u Dinamo, osvojio naslov, bio za to plaćen solidno i na račun tih 16-17 nastupa otišao na Afrički kup nacija i SP u Americi, možda nam dođe neki novi Bennacer koji i ispadne kao neko pravo pojačanje za ekipu. Bennaceru je kad se sve zbroji i oduzme, ova posudba donijela dosta više nego što je Dinamu u kratkom roku, ali nadam se da ćemo od te medijske slike njegove posudbe i revitalizacije karijere, imati benefit u narednom razdoblju jer s Bennacerom kao Bennacerom nažalost nismo dobili gotovo ništa. Minus ovakvih dealova što se Bennacer na papiru odriče velikog dijela novaca, a nas to i dalje košta jako puno.

Poanta upisa, ako je znao zašto dovlači Godu u kojem ni Mišković nije vidio ništa posebno, valjda zna zašto i dovodi Radeljića kao free agenta. Radeljić je još dodatno reprezentativac BiH, ide na SP, ima dobre reference iz Sheriffa s kojim je igrao u Europu, na njemu sigurno neće biti financijskog pushinga taman da ispadne i totalni fail jer ćemo ga uvijek moći utopiti u neki Kijev, Rizespor, Ludogorec ili Ferencvaros. Imam osjećaj da mu je najveći krimen što se zove Stjepan, a ne Stephan ili Steven.
  • Zagi
    17.4k
    Kako je očito da on Livijevog ostanka neće biti ništa?
  • C@ptain Koons
    428
    Varelu nije doveo Boban, nego Manenica laniemilperska

Zar nije ovo bilo maslo od Vafla a ne od Manenice?
  • emilperska
    15.6k

A bilo je članaka, podcasta šta ja znam. Da Fener traži puno previše i da se okrećemo Horkašu, Šemperu jer nama treba golman i za pretkola i ne možemo čekati kraj cjenkanja s Fenerom.

Mislim ok to je glasina, ali to mi je i logično od strane Bobana. Turci su debili, sigurno i da postoji šansa oni bi to razvlačili do zadnjeg dana prijelaznog roka, a mi ne želimo s Nevistićem u pretkola i to je to.

Naravno da bi najbolje bilo da ostaje i dolazi čim ispadne repka sa SP-a..
  • Zagi
    17.4k
    Znači nije očito nego spekulacija. ok
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.