• Josip Frank
    265
    a ovaj lik odgovara na svaki moj post i samo kenja... izgleda da ti je baš dosadno u životu, ali kad već imaš slobodnog vremena, slobodno pročitaj moje postove i izračunaj uspješnost, vidjet ćeš koliko je veća od pojedinaca kojima se ovdje "vjeruje"
  • Haza
    12.3k
    Nekog ću razočarati, nekog razveseliti, ali Radeljić je potpisan još kad sam zadnji post imao da smo potpisali igrača kojem ugovor istječe ovo ljeto.
    Bilo je interesantno naknadno pratiti tko je kao pouzdano znao šta se događa;)
    Čudi me količina pljuvačine koja je usmjerena na njega, riječ je kad govorimo o HNL-u o top igraču koji nam dolazi bez odštete. Mi ove sezone nismo imali alternativu za McKennu, i Radeljić će svakako biti igrač koji će nam u rotaciji dobro doći (Torrente je veliki upitnik, i upitno je kakav će se vratiti).
    I naravno, Radeljić nije zamjena za McKennu iako je on igrač o kojem sam pisao da ima jako puno upita, i da je njegov agent ozbiljne ponude dostavio klubu. Koliko znam za sada nije prodan (uostalom to bi se saznalo), ali najkonkretnije ponude trenutno imamo za njega.
    Matković naravno otpada, i nismo ludi da ga dovodimo ovo ljeto, eventualno iduće ljeto bez odštete. Ali mislim da je njegova ozbiljna karijera gotova.
    Uživajte u naslovu, a brigu o transfer politici kluba ostaviti ljudima koji znaju svoj posao, a Dabac i Boban su dokazali da znaju svoj posao.
  • Josip Frank
    265
    Nekog ću razočarati, nekog razveseliti, ali Radeljić je potpisan još kad sam zadnji post imao da smo potpisali igrača kojem ugovor istječe ovo ljeto.Haza

Meni je rečeno da je postignut dogovor, i da bi trebao za doći kratak period nakon početka priprema
  • rokikaciga
    13.3k
    I evo Haza te demantirao. Poz outsajderu
  • Droljo
    27.1k
    Nisam zadovoljan
  • Haza
    12.3k
    Meni je rečeno da je postignut dogovor, i da bi trebao doći kratak period nakon početka pripremaJosip Frank

U prenesenom značenju dolazi po isteku ugovora koji ima s Rijekom. Oko priprema klubovi nikad ne rade probleme, i to će se usmeno dogovoriti da ga Rijeka pusti nama jer će nam vjerojatno pripreme krenuti krajem 6. mjeseca, a njemu ugovor traje s njima do 30.06.2026. Jedino baš da u lošem odnosu ode iz Rijeke bi ga tu možda zajebavali, ali on od tamo odlazi u dobrim odnosima, iako vjerojatno neće igrati finale kupa protiv nas.
  • Josip Frank
    265
    kako me točno demantirao, rekli smo istu informaciju, koju je on direktno rekao, ja indirektno, jedina glavna razlika je u datumu dolaska koji on nije sa sigurnosću precizirao i nije isključeno da moj bude točan

hvala na odgovoru
  • NitkoBitan
    36.2k
    Treba posteno proslavit ovogodisnji naslov prvaka s igracima jer bi od prvotimaca mogli ostat Goda i Misic :rofl:
  • Ivan0302
    1.6k
    Daj zovite hitnu na Droljinu adresu nakon ovih vijesti nije mu dobro sigurno
  • FazeN
    6.3k
    Daj zovite hitnu na Droljinu adresu nakon ovih vijesti nije mu dobro sigurnoIvan0302

Da objavimo vijest? Da Droljo do kraja tjedna mora čitat o Radeljiću po svim medijima? Ili je to previše zlobno?
  • rokikaciga
    13.3k
    ↪rokikaciga
    kako me točno demantirao, rekli smo istu informaciju, koju je on direktno rekao, ja indirektno, jedina glavna razlika je u datumu dolaska koji on nije sa sigurnosću precizirao i nije isključeno da moj bude točan
    Josip Frank

Frankovi grijesi, kao na CV najnoviji prvo

Prije 5h objavio da Radeljic nije potpisao, Haza sad rekao da je.
    Prije 2 mj bespotrebno vredao Varelu.
    Prije 3mj smo privodili Jagu kraju, samo sto nije jel
    Prije toga si rekao sa je Dani Rodriguez nas, potpis do Rijeke. 2x
    A onda si rekao da Dani nikad nije htio u Dinamo.
    Cordoba ce dobiti priliku (heh)
    Trebali smo dovest neko mega ime, superzvijezdu na zimu.

I ono najgore, zazivao si La Bombu.
  • ElDorado
    10.7k
    Svima nam je bilo jasno da Radeljić dolazi. Kaj god mislili lik je u tri top stopera HNLa, očito ima jaku želju da dodje i besplatan je. Bilo bi suludo propustit ga.
    Edit: i ljevak je koji su uvijek skuplji u svim loptackim sportovima
  • Dinamovapriča
    794
    Nemoj zaboravit da se kunio da je dogovoren onaj rumunj koji igra u turskoj ligi. :lol:
  • crophantom
    3.7k
    ja se samo nadam da stvarno dolazi kao zamjena za Mckennu, a ne prvotimac
  • Droljo
    27.1k
    Mudri zabije tri gola daj ga u dinamo! Odmah! Prevljak zabije 4 bio bi dobar kao backup ako nije skup. Radeljić tri dodavanja točna rukne lijevom daj ga odmah k nama. Svaki tamnoputi crnac stoper iz šibenika, varaždina, lokomotive je dobar i treba ga pratit. Niste normal.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.