• Liks90
    4.9k
    da…ljudi vide rasprodano i onda odustanu od potražnje, Al niie bas pohvalno da klub objavi službeno da je rasprodano pa onda naknadno stavi još…
  • deda
    45.1k
    Ma to Kordić vuče karte sad iz podruma :rofl:
  • Hnlovac
    4.9k
    Više postova se nabilo na ovoj temi u zadnja 2 dana nego na prime transferi temi,

Uglavnom, padosmo ispod 3900 preostalih
  • Peškaman
    9k
    Zar nije pušteno oko 27 karata? :grin:
  • Keyser Soze
    19k
    cca 27 karata :sweat:
  • Georg Koch
    7.8k
    Stanje u 12:00 h:
    Danas od 00:00 do 12:00 prodano 476 ulaznica.
    Jucer u istok periodu 421.
    Dan prije 549.
    Dan prije 653.
  • Keyser Soze
    19k
    Koliko je izdano do sad?
  • tigric
    1.1k
    cca 16,028 sve zajedno
  • fakin
    3.7k
    znači bit će nekih 17 tisuća. očekujem da će objaviti da nas je bilo oko 14.
  • Liks90
    4.9k
    prek 16 400 Haha, računaj 20185 minus koliko je ostalo…to je broj izdanih, krivo piše na zoni jer nema ZD8 Itd…
  • criticus
    7.5k
    Za sve koji su se pitali čemu otvaranje SG khm khm, trenutno je otišlo 17% ukupno dostupnih ulaznica za tribinu. Još je 6 sati do utakmice. Lijep pozdrav.
  • Ličani1986
    1.3k
    Zadnjih sat vremena otišlo 150 karata za SG, odnosno sad smo na 19.5 % popunjenosti tribine.
    Purgerski pozdrav
  • Keyser Soze
    19k
    Ako brojači pokažu manje od 15.000 ja bi to otkantao i stavljao broj izdanih, manja je šteta.
  • BBBaranja
    4.7k

Sad kad sam pročitao Kordić prisjetio si me jedne top priče s tim gospodinom kojeg ni ne poznajem,ali sam mu ostao dužnik prije par godina..
    Vozim prema metropoli pa je malo dugo za natipkati..
  • criticus
    7.5k
    Ako brojači pokažu manje od 15.000 ja bi to otkantao i stavljao broj izdanih, manja je šteta.Keyser Soze

Veliko je pitanje dolaznosti godišnjaka, a sad je dodatni faktor ovih što su pakete kupili. Možda je nepopularno, ali ja mislim da je ta brojka puno bliža skeniranim nego izdanim. Oko mene uvijek ima praznih mjesta di su godišnjaci na zapadu. Tako da vizualno odgovara. A ako uzmemo i brojke koje su bile prezentirane da dolazak godišnjaka na manje utakmice je ispod 50% to je više od 2 i pol tisuće razlike u dolascima u odnosu na izdane. Ako skeneri zeznu oko 500, to je razlika od 3 tisuće izdanih u odnosu na skenirane.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.