• fakin
    3.7k
    Svatko ima svoje razloge zašto ide ili ne ide, ali da netko s godisnjom ne ode na ove zadnje 3 tekme onda ne znam na koje ce ici.
    Danas matematicki postajemo prvaci Hrvatske, vani top vrijeme.
    Iduca tekma tovari.
    Nakon toga zadnje kolo proslava titule.

Ako na te 3 tekme netko ne dode onda stvarno ne znam na koju tekmu bi dosao.
  • Liks90
    4.9k
    krstitke, pričesti Itd su počele haha, idem i ja na jednu od tih danas, ali produzujem na tekmu poslje :rofl:
  • mlinchica
    5.7k
    Ja znam godišnjaka sa ZD koji u 2026. Jos nije bio na niti jednoj tekmi, a mislim da ni nece do kraja sezone, za iduću ce opet kupiti godišnju :grin:crophantom

Ovak neš ja ne bum nikad skužila. Koje je objašnjenje takvih ponašanja?
    Za svaki slučaj, da se nađe u novčaniku ili pokaže na blagajni nekog supermarketa jer je to cool?

Nisam kupovala paket jer sam bila sigurna da ne bum uspjela doć na derbi.
    Naravno da se na kraju sve pretumbalo i mogu ići. Kupovala sam pojedinačne ulaznice za RI i VŽ, a kupit ću i za derbi jer mi je još veća glupost kupit ulaznicu za utakmicu na koju neću ići..
  • crophantom
    3.7k
    a jbg, čovjek puno putuje poslovno na sve strane svijeta, ima jako širok krug ljudi oko sebe, pa s time i krstitki, svadbi, ovog onog, novac nije problem naravno pa ima godisnju da kad mu se poklopi da je u ZG i da ima vremena ode bez da razmišlja o ulaznicama.
    Kažem, na Maksu to nije problem, u ovom periodu dok smo na Kranjči ce biti i tu vjerujem da ce klub regulirati to.
  • deda
    45.1k
    Od 10,00 do 10,30 prodano 59 karata, tim ritmom možemo očekivati još oko 1.000 do početka utakmice.deda

Drugi uzorak od 10,30 do 11,00 malo jači - prodano 66 komada.
  • mlinchica
    5.7k
    ma kužim ja da su ljudi zauzeti i posvuda, teško je sve planirati ali… postoje pojedinačne ulaznice cijelu sezonu. Dosta često se otvore i mjesta na sektorima među godišnjacima nakon prepuštanja ako se želi bolja pozicija.

Nisam godišnjak i ne volim onda ulaziti u rasprave po toj temi, a pogotovo vezano za sjever.
    No ove sezone je dosta ljudi kupilo godišnje na sektoru 1 na zapadu jer na središnjim sektorima više nije bilo mjesta (naknadno su pustili 1 radi potražnje).
    Znači, najgori mogući sektor na zapadu.
    I dolaze tam, na ta svoja mjesta…
  • dinamo u srcu
    2.8k
    rjesenje za to.

Uvest obavezu da moras potvrdit online da ces doc na utakmicu, ako ne potvrdis, tvoja ulaznica za tu utakmicu ide u prodaju automatski. Uvest obavezu do najkasnije 2sata prije utakmice online potvrdis neodlazak na utakmicu.

Znam da se moze potvrdit i da opet ne dodjes.

Regulirat to na nacin da ako potvrdis a ne dodjes na utakmicu, odnosno ne evidentira se tvoj dolazak u skeneru na ulazu, nakon takva 2,3 puta, gubis pravo na godisnju do kraja sezone.

Mozda ljudi onda nece kupovat godisnje, ali bit ce uvijek za one koje bi htjeli doc i doci ce.

Jer nije cilj sto veci broj godisnjih, cilj je povecat dolaznost na utakmice i povecat odgovornost prema klubu i svojim postupcima.
  • eol12
    902
    Zapad dolje izgleda rasprodan!!
    Hvala deda na ispravku!
  • deda
    45.1k
    Misliš zapad dolje?
  • Liks90
    4.9k
    misli na to da, upravo nestalo :grin:

550 otišlo za SG
  • Zoran
    582

Blago tebi- još se buš tam našvasal i nebuš trošil lovu na šanku
  • deda
    45.1k
    Od 10,00 do 10,30 prodano 59 karata, tim ritmom možemo očekivati još oko 1.000 do početka utakmice. — deda

Drugi uzorak od 10,30 do 11,00 malo jači - prodano 66 komada.
    deda

Treći uzorak od 11,00 do 11,30 još malo ubrzanja - 72 komada.
  • Liks90
    4.9k
    603 otišlo za SG
  • Liks90
    4.9k
    ZD10 ubaceno još 27 komada, a objavili da je rasprodan, neznam zakaj to rade…
  • Papastrumf
    22.5k
    Malo te zajebavaju…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.