• Goncalo Santos
    3.7k
    Kvasina u videu kod profe 8_24, prije 5 min rekao da je Radeljic 99.99% novi igrac Dinama.

Nemojte ubiti glasnika samo kazem.
  • Mi smo uz tebe
    105
    I kaže Kvas da neće igrat u finalu kupa
  • SanctaSanctorum
    151
    U slučaju njegove role kao drugog lijevog stopera iza McKenne potpisao bih odma, ali kao prvog lijevog stopera u slučaju odlaska McKenne nisam preveliki optimist. U svakom slučaju, nevezano za moje mišljenje, ukoliko dođe ima moju podršku i nadam se da će svojim igrama promijeniti moje i mišljenje drugih ljudi oko njega u kontekstu Dinama.
  • crophantom
    3.7k
    Ako ga dovodimo za prvog stopera, Bože sačuvaj... ako ga dovodimo za rotaciju, neznam kaj cemo s Torrenteom, Zebićem itd.

Ugl, ne razumijem fascinaciju HNL stoperom koji se kod svakog starta drži za koljena i sve zglobove ko da ima 87 godina i kronični artritis.
  • Ivdzo11
    9.5k
    Steta Segečića... Danas hattrick
  • Jos-Optimus
    10.3k
    Radeljić je jako dobar stoper i u dobroj kombinaciji izvrstan. Vide li ga kao prvog, drugog ili trećeg - ne znam, ali znam da mu istječe ugovor i zašto ga ne dovesti? A barem sada znamo da u klubu imamo ljude koji znaju što rade
  • scooniepenn
    6.7k

Mantra da imamo u klubu ljude koji znaju sto rade je jedino sto mi preostaje kao utjeha ako je istina da dolazi Radeljic. U ulozi druge opcije na lijevom stoperu jos i nekako, ali ako se njega vidi kao zamjenu nakon prodaje McKenne nije mi dobro.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Imamo ljude koji su nas uvjerili da imaju dobre namjere u tome što rade. A to jel znaju će malo duže vremena pokazat.

Besplatni Radeljić kao back up je dobra stvar. Ako se računa da bu on sad igrao umjesto McKenne iduću sezonu e tu se bojim da ga netko precjenjuje. Vidit ćemo svakako
  • Orc123
    15.6k
    Nadam se d McKenna ostaje jer sve ostale je jebeni pucanj u nogu i sve Europske ambicije koje nadam se i imamo......

Nista protiv njegovog dolaska kao zamjenske opcije ali apsolutno sve protiv kao temelja neke nove obrane....

Ova momcad ne treba rekonstrukciju vec doselekciju i nadogradnju.
  • dumitrumitu
    1.8k
    Ako Radeljić dođe on neće biti zamjena. Nadam se da ništa od toga i da Mckenna ostaje.
  • Zambatine škude
    4.7k
    Radeljić je daleko najkompletniji stoper lige isključimo li ove koji igraju u Dinamu.
  • Thor
    2.5k
    mislis jedini osim onih kod nas. Je poslje nasih jedini u ostatku lige no ne znamo Predsjednikov plan sa ostalima u obrani,tko ide,tko ostaje,kaj bu sa oporavljenima,klincima.
    Tak da ocito bumo morali pricekat tu strategiju i plan za iducu sezonu i kakve buju kombinacije.
  • CastAway1986
    5.6k
    Radeljic ako dođe biti ce zamjena za Mckennu nikako prvi stoper ,uostalom lošiji je stoper od Galešića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.