• Dzoni
    5.1k
    Hahahaha da bar, ali je na kontra strani godine od travnja rođendan :grin:
  • puxigadjurdja
    2.8k
    Momci (i cure), ako neko na području Zagreba ima kakav plejs ili zna nekoga ko iznajmljuje prostor (poželjno veći od 20ak kvadrata) prigodan za korištenje kao studio/prostor za probe benda bio bi vrlo zahvalan kad bi mi javili. Fala.
  • Paggini
    80.5k
    JAMČIM ZA ČOVJEKA!!!!
  • Jurki
    24.5k
    Evo upravo na vijestima o problemima sa smecem u jadranskom bejrutu.
    Ne znaju kam sa smecem.

Imate poljud, pa kipajte tamo.
    Bar bi bio jednom od koristi kompletnoj zajednici.
  • prefontaine
    8.3k
    Danas me policija maksimalno ispizdila. Morao sam se negdje ispuhati nakon svega. Njima posvećujem današnju aktivnost. 1312

Screenshot-20260421-211946-Strava.jpg
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    to si bježao , znao sam ja i brže :lol: pendrek je jak stimulator:lol:
  • Crusades
    23.4k

Odličan prilog o mostovima. Inače ih obožavam.

Kamo god idem na godišnji provjerim koji mostovi se nalaze u blizini pa ih obavezno moram otić vidjet i fotkat uživo. Za sad mi je najbolji ulov Europabrucke u Tirolu koji spaja taj dio sa talijanskim SudTirolom, odnosno Brenner i Innsbruck.

Sad nedavno u Beču obišao sve osim Praterbruckea. Nisu me baš nešto oduševili.

20221027-122004.avif

U Hrvatskoj naravno Pelješki i most dr. Franje Tuđmana.Krčki isto dobar jer ima otok na sredini mosta. Želja je most u Tounju i most na Dravi (koridor V.c)

Naravno, otvoren sam za prijedloge :smile:
  • Hnlovac
    4.9k
    Malo ljudi zna činjenicu da je najdulji most u Hrvatskoj zapravo most preko Drave na A5, koju stotinu metara dulji i od Pelješkog
  • Oluja
    6.5k
    otvoren sam za prijedloge :smile:Crusades

Most na rijeci Kwai
  • Marktwain
    1.4k
    Most na Neretvi.
  • Droljo
    27k
    Most na drini čuprija.

Mostovac, sad si pokazao pravo lice. Ne moraš brisat post slikao sam. :wink:
  • Dinamosaur
    3.1k
    zanimljiv fakt. Ovo cu iskoristit prvom prigodom na šanku za rundu gratis
  • Dinamosaur
    3.1k
    Živeli.
    Odobrio ministar, ak niš drugo moram priznat da ima dobar ukus za cevose
    20260423-144207.avif
  • Paggini
    80.5k
    Sad nedavno u Beču obišao sve osim Praterbruckea. Nisu me baš nešto oduševili.Crusades

Jutros otvorim oči i mislim da mi je zadnja pomisao bila da ću na Zoni čitati recenzije mostova
  • Juznjak
    4.7k
    Zadnjih godina mi je jedina želja bila da na završnoj godini faksa Dinamo uzme naslov prvaka. Vrlo vjerojatno će se poklopiti da u istom tjednu Dinamo osigura naslov i ja položim zadnji ispit. Koliko god to patetično zvučalo, Dinamo je poprilično zaslužan za to što sam završio jako zahtjevan faks u roku jer je bezbroj situacija bilo u kojima sam se tjerao na učenje samo zato jer za vikend moram otić na utakmicu. Imao sam tu nesreću da nisam upisao fakultet u Zagrebu tako da je trebalo izdvojit neko vrijeme za doći do Zagreba i vraćat se nakon toga i kako god prošla utakmica sjesti za stol i dobro se namučit. Jako je teško spremati ispite na medicini dok si u kurcu jer je Dinamo izgubio, nikome to ne bih preporučio :sweat:. Jedno veliko životno poglavlje se bliži kraju, životno poglavlje u kojem je ipak Dinamo igrao središnju ulogu. Danas se riješio zadnji ispit, milijun poruka stiže sa svih strana, dogovaraju se razna slavlja, a meni je prvo na pameti pogledat je li sjever rasprodan za nedjelju :rofl:. Za kraj moram nešto reći o čemu već dugo razmišljam, a upisi na Zoni su me potaknuli na to razmišljanje; mnogi roditelji pate od toga da im djeca završe neke velike fakultete i najčešće isti ti ljudi imaju svakakve predrasude prema navijačkom svijetu što se moglo pročitati više puta ovdje. Nemojte biti takvi, ako imate djecu koja vole nogomet i Dinamo, dopustite im da idu na utakmice do mile volje i bit će puno lakše i vama i njima što se tiče svega. Odlazak na sjever nikako ne znači da će postati ljudi koje mnogi u svojim očima vide kao klošare i propalice, dapače, može vrlo lako imati sasvim suprotan efekt. Pišem sve ovo nakon par pivi pa nemojte zamjerit, živili!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.