• Dzoni
    5.1k
    Hahahaha da bar, ali je na kontra strani godine od travnja rođendan :grin:
  • puxigadjurdja
    2.8k
    Momci (i cure), ako neko na području Zagreba ima kakav plejs ili zna nekoga ko iznajmljuje prostor (poželjno veći od 20ak kvadrata) prigodan za korištenje kao studio/prostor za probe benda bio bi vrlo zahvalan kad bi mi javili. Fala.
  • Paggini
    80.4k
    JAMČIM ZA ČOVJEKA!!!!
  • Jurki
    24.4k
    Evo upravo na vijestima o problemima sa smecem u jadranskom bejrutu.
    Ne znaju kam sa smecem.

Imate poljud, pa kipajte tamo.
    Bar bi bio jednom od koristi kompletnoj zajednici.
  • prefontaine
    8.3k
    Danas me policija maksimalno ispizdila. Morao sam se negdje ispuhati nakon svega. Njima posvećujem današnju aktivnost. 1312

Screenshot-20260421-211946-Strava.jpg
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    to si bježao , znao sam ja i brže :lol: pendrek je jak stimulator:lol:
  • Crusades
    23.4k

Odličan prilog o mostovima. Inače ih obožavam.

Kamo god idem na godišnji provjerim koji mostovi se nalaze u blizini pa ih obavezno moram otić vidjet i fotkat uživo. Za sad mi je najbolji ulov Europabrucke u Tirolu koji spaja taj dio sa talijanskim SudTirolom, odnosno Brenner i Innsbruck.

Sad nedavno u Beču obišao sve osim Praterbruckea. Nisu me baš nešto oduševili.

20221027-122004.avif

U Hrvatskoj naravno Pelješki i most dr. Franje Tuđmana.Krčki isto dobar jer ima otok na sredini mosta. Želja je most u Tounju i most na Dravi (koridor V.c)

Naravno, otvoren sam za prijedloge :smile:
  • Hnlovac
    4.9k
    Malo ljudi zna činjenicu da je najdulji most u Hrvatskoj zapravo most preko Drave na A5, koju stotinu metara dulji i od Pelješkog
  • Oluja
    6.5k
    otvoren sam za prijedloge :smile:Crusades

Most na rijeci Kwai
  • Marktwain
    1.4k
    Most na Neretvi.
  • Droljo
    27k
    Most na drini čuprija.

Mostovac, sad si pokazao pravo lice. Ne moraš brisat post slikao sam. :wink:
  • Dinamosaur
    3.1k
    zanimljiv fakt. Ovo cu iskoristit prvom prigodom na šanku za rundu gratis
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.