• Mali dioničar
    18.8k
    Ja mislim da mu ona frizura sa Krizyjevog linka puno bolje stoji, a pomoći će mu u igri dodatnih 20%.
  • The Undertaker
    9.3k
    ''Svi'' smo isto govorili za Gvardiola pa nam je sad malo. Mi nemamo plemenitog igrača sredine terena sposobnog za takve asistencije i organizaciju igre. Ivanušec nije taj profil. Možemo prodati Majera ali moramo nabaviti nekoga za zamjenu. I polako gurati Jankovića i Julardžiju.
    Dobijemo Papu Gomeza sa iste pare.
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Ja ga ne bi prodavao, problem je jedino sto guši Ivanušeca, ali ima dosta minuta za oboje. A dečki bilo je treba dati i Gvardiola za one novce pa na kraju ispadne da smo bili budale sto smo ga dali za tako malo/sto smo ga dali uopce. S Majerom je situacija drugačija, ali svejedno ga ne bi dao jer nam znaci puno, a Ivanušec jos nije naučio igrat obranu plus malo mi ide na živce nekad koliko zna bit sebičan/ima retardirana riješenja.
  • deda
    42.1k
    Ja nemam dojam da se Dinamo mora žuriti s prodajom ikoga. Dolazi EURO, kako za mlade tako i za stare. Bit će ponuda, pogotovo ako se korona smiri. Sad nije vrijeme za prodaju ikoga.
  • Kwedi
    3.9k
    Svaka ti je ko Njegoševa.

Dokle god traje europska sezona za Dinamo, jedino se mogu pojačavati.
  • Ludovic IX
    10.2k
    Ja sam isto mislio da je luka potentniji ali nekako sumnjam..mislim da može bit dobar igrač ali više od toga, teško
  • Baneki
    812
    Ja ne sumnjam. Vidim ga u top 10 klubova kao jednog od najvažnijih igrača za pet godina.
  • mniokl
    292
    Slažem se.I ja mislim da je ovo plafon za Majera.Ivanušec ima više potencijala,iako u zadnje vrijeme Lovro više koristi potencijal.Ivanušec u nekim utakmicama užasno iritira predugim zadržavanjem lopte.
  • Beli
    156
    Ivanusec je predebel... kao 2004. Niko
  • Carrasco
    6.8k
    Ivanusec je predebelBeli

zo245leorkzerazu.jpg
  • Mali dioničar
    18.8k

Pa na ljeto svi ovak izgledamo.
  • Dudu
    2.8k
    Nek se uslika poslije Nove :rofl:
  • vjeko1701
    21.5k
    Ili barem na zimu to planiramo :P
  • Armagedon13
    959
    Sretan Božić
  • Krizy
    64.3k
    https://sportsport.ba/amp/article/386261
    Dinamo, Anderlecht i Partizan navondo žele Jovu Lukića iz Borca.. Čisto da se zabilježi koliko igrača navodno pratimo.

Od prvih 5 igrača ove menadžerske agencije(vrijednih između 100 i 500 tisuća eura) za čak 3 su izišli članci da ih želi Dinamo, tako da moguće da pokušavaju izvući koji euro više.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.