• Majki2111
    4.2k

Čini mi se čisto dobar na prvu. Vidit ćemo.
  • Krizy
    64.3k
    Iz ova 2 videa jedino dobar se može činiti po izjavama ili fizički. Za kvalitete igrača ne vjerujem ni videu od 58 minuta a tek ovome od 58 sekundi :lol:
  • mniokl
    292
    Olivari klasično trkelja gluposti.
  • Nolifer
    13.6k
    A kaj se golmana tiče, Nevistić bi mi bio solidna zamjena za Livija, nego kaj je sa onim Delačem? Jel on još uvijek negdje brani il?
  • deda
    42.1k
    Delač standardno brani u 11. momčadi Danske lige - Horsensu.
  • SAS1987
    19.2k
    vjerujem ni videu od 58 minuta a tek ovome od 58 sekundiKrizy

Sjećam se vremena kada smo bio mlad i naivan pa sam vjerovao YouTube snimki :rofl:

• Mališan
    1.9k
    Zagorac je bolji golman od svih mladih navedenih osim možda Nevistića i ne bi me čudilo kad Livi ode da se on zacementira na golu
  • deda
    42.1k
    Svi mi volimo Zagija, ali on je za mene tipičan drugi golman za Dinamo.
  • Infinity
    20.7k
    Meni je Zagi nekako ko Miralem nekad. Dobri duh i klasicna rezerva. Ne bih ga se rjesavao, al ne bih se uzdao ni u njegove kvalitete. Moze on branit i na Nou Campu kad je nuzda, al ne znam bas da ga bacis da brani sest utakmica LP/EL.
  • deda
    42.1k
    Novi ugovor je signal da si iskoračio preko praga dotadašnjih očekivanja i da se pred tebe postavlja novi prag. U tom kontekstu da, što veći prag dosegneš to ti je bliži odlazak. Konkretno, Majer je imao oko 300 keka i projicirao se odlazak za 5-8 milja. Sad će imat 600 keka, a projicirani odlazak je na nivou 10-15 milja.

Ovo je deda napisao prije dva dana kad nije imao pojma o ponudi Zenita. Hm...čak sam i plaću pogodio
  • xavier
    12.1k

Želiš reći da svim igračima treba dati nove ugovore, i to što veće, i ponude će odmah biti više?
  • deda
    42.1k
    Ne, želim reći da je ponuda stigla prije potpisa i da je prešao prag od 10 milja
  • Bosna86
    12.6k
    Da sam sportski direktor, ja bih ga za ove pare prodao... Da je ovo netko ponudio prije pola godine, pješke bi ga nosili...... Mislim da mi je realniji scenarij da dozivi sudbinu Gojaka nakon jedne polusezone i da stagnira, nego da napravi još jedan iskorak... Daj Boze da griješim
  • Dudu
    2.8k
    I ja bih odmah ga dao za te pare, prilika za Luku za kojeg vjerujem da ima veci plafon od Majera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.