• Teofil Kateran
    4k
    Ne razumijem kritike, jučer je bilo rotacija taman koliko je trebalo biti. Soldo bi ušao u svakom slučaju, zbog ozljede Zajca je samo dobio još dvadesetak minuta više na terenu. Vjerujem da će Perez Vinlof biti starter, ali je isto povratnik od ozljede i iz tog razloga igra Goda. Zebić je bio jedini junior na klupi i mogao je eventualno dobiti koju minutu, ali mislim da će to svakako biti slučaj kada osiguramo naslov jer je Galešić sada stvarno zaslužio sve minute na stoperu u odsustvu McKenne jer je u odličnoj formi, a što je Dominguez nego isto mladi igrač koji je jučer, između ostalog, poslao onu vrhunsku loptu prije prvog gola.
  • Masto
    1.2k
    Šišaj
  • Dzoni
    5.1k

Nikad gori HNL
    Nikad manje ozljeda
    Nikad gore suđenje
    Nikad gori trener nije uzeo titulu
    Sve jasno, slučajni prvaci, raspadamo se iduće sezone!
  • fakin
    3.7k
    Pa vecina ovog je istina. Sjeti se koliko smo lani imali ozljeda glavnih igraca, a koliko ove sezone.
    Ne sjećam se sezone kad su suci toliko gurali jednu momcad kao ove, a pogle na kaj realno lice rijeka i hajduk
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    bio jedini junior na klupi i mogao je eventualno dobiti koju minutu, ali mislim da će to svakako biti slučaj kada osiguramo naslovTeofil Kateran

Računajuć da će se derbi igrat na 100%, ostaju nam 3 utakmice. U dominantnoj sezoni. Čekanje matematički nikad više ne ćemo proizvest igrača. Definitivno uz europu veliki minus ove sezone
  • Crusades
    23.4k
    Pa imali smo ozljede glavnih igrača kad su senatori bili ovdje (Petko, Ademi malo - malo ozljeđeni) i kad je ekipa bila par godina starija.

Tko bi rekao.

Rijeka i Hajduk u par deka s bodovima ko i prošle sezone. Dobro Rijeka dosta manje, al su imali europsko proljeće ove sezone.
  • Teofil Kateran
    4k
    Računajuć da će se derbi igrat na 100%, ostaju nam 3 utakmice. U dominantnoj sezoni. Čekanje matematički nikad više ne ćemo proizvest igrača. Definitivno uz europu veliki minus ove sezoneTvrdica McTvrdi

Dominguez i Vinlof su isto mladi igrači a jedan od njih je uz Mišića i McKennu, igrač s najviše odigranih minuta. Juniori će se krenuti prilagođavati na seniorski nogomet kroz Dinamo II što je po meni najbolja opcija. Mislim da je to najbolje za njihov razvoj, a i za rezultate kluba. Uvjeren sam da će vrlo brzo netko od tamo uskočiti u prvu ekipu.

Uostalom, u prvoj polusezoni je Mikić pred kraj nakon onih lutanja ipak skupio dosta minutamu kratkom periodu, a u drugoj polusezoni je Šunta donekle redovito ulazio. Vjerujem da se želi što prije osigurati naslov, a onda će se krenuti slagati rasterećenije postave s nekim juniorima, Beljom i Stojkovićem koji se nadaju SP, Lisicom i Valinčićem koji se vraćaju itd.
  • emilperska
    15.5k
    Manje ozljeda valjda ima veze s trenažnim procesom i terenima na kojim treniramo/igramo. Vidjeli smo lani slike kaljuža po Maksimiru, ove godine teren izgleda dosta bolje. Vj su i tereni za trening, a i treninzi bili prilagođeniji.

Kova je drugi dio sezone odradio za 4/5. Minus je jedino Genk doma, prvenstvo je savršeno odradio. Konačni sud će dati ta 1 utakmica Kupa koja financijski klubu ne znači skoro ništa, ali što se tiče prestiža i sportskog zanosa znači puno.

Očekujem da Klub riješi zamjenu za Mišića da se tu da Kovi prostora kapetana odmori bez da tu poziciju krpaju igrači koji nisu primarno šestica. Od Kove očekujem daljnji iskorak u snalaženju s rotacijama. Sve je super, ali i dalje mi nije jasno da mu se dešavaju utakmice koje vodimo i to debelo, a on iskoristi 3/5 ili 4/5 zamjena.
    Ja prvi ne volim Cordobu, ali jbt daj mu minutu dve tri ako ti je na klupi, a imaš 2 neiskorištene zamjene. Na kraju krajeva klub želi prodati Cordobu i na njemu spasiti dio uloženih para. Davanje minuta u rješenim utakmicama, sigurno neće odmoći. Slična stvar za Šuntu i Zebića jučer. Ali to su trenutno finese koje će biti bitne kada krene euro ritam od 2 utakmice tjedno u srpnju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.