• Teofil Kateran
    4k
    Ne razumijem kritike, jučer je bilo rotacija taman koliko je trebalo biti. Soldo bi ušao u svakom slučaju, zbog ozljede Zajca je samo dobio još dvadesetak minuta više na terenu. Vjerujem da će Perez Vinlof biti starter, ali je isto povratnik od ozljede i iz tog razloga igra Goda. Zebić je bio jedini junior na klupi i mogao je eventualno dobiti koju minutu, ali mislim da će to svakako biti slučaj kada osiguramo naslov jer je Galešić sada stvarno zaslužio sve minute na stoperu u odsustvu McKenne jer je u odličnoj formi, a što je Dominguez nego isto mladi igrač koji je jučer, između ostalog, poslao onu vrhunsku loptu prije prvog gola.
  • Masto
    1.2k
    Šišaj
  • Dzoni
    5.1k

Nikad gori HNL
    Nikad manje ozljeda
    Nikad gore suđenje
    Nikad gori trener nije uzeo titulu
    Sve jasno, slučajni prvaci, raspadamo se iduće sezone!
  • fakin
    3.7k
    Pa vecina ovog je istina. Sjeti se koliko smo lani imali ozljeda glavnih igraca, a koliko ove sezone.
    Ne sjećam se sezone kad su suci toliko gurali jednu momcad kao ove, a pogle na kaj realno lice rijeka i hajduk
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    bio jedini junior na klupi i mogao je eventualno dobiti koju minutu, ali mislim da će to svakako biti slučaj kada osiguramo naslovTeofil Kateran

Računajuć da će se derbi igrat na 100%, ostaju nam 3 utakmice. U dominantnoj sezoni. Čekanje matematički nikad više ne ćemo proizvest igrača. Definitivno uz europu veliki minus ove sezone
  • Crusades
    23.4k
    Pa imali smo ozljede glavnih igrača kad su senatori bili ovdje (Petko, Ademi malo - malo ozljeđeni) i kad je ekipa bila par godina starija.

Tko bi rekao.

Rijeka i Hajduk u par deka s bodovima ko i prošle sezone. Dobro Rijeka dosta manje, al su imali europsko proljeće ove sezone.
  • Teofil Kateran
    4k
    Računajuć da će se derbi igrat na 100%, ostaju nam 3 utakmice. U dominantnoj sezoni. Čekanje matematički nikad više ne ćemo proizvest igrača. Definitivno uz europu veliki minus ove sezoneTvrdica McTvrdi

Dominguez i Vinlof su isto mladi igrači a jedan od njih je uz Mišića i McKennu, igrač s najviše odigranih minuta. Juniori će se krenuti prilagođavati na seniorski nogomet kroz Dinamo II što je po meni najbolja opcija. Mislim da je to najbolje za njihov razvoj, a i za rezultate kluba. Uvjeren sam da će vrlo brzo netko od tamo uskočiti u prvu ekipu.

Uostalom, u prvoj polusezoni je Mikić pred kraj nakon onih lutanja ipak skupio dosta minutamu kratkom periodu, a u drugoj polusezoni je Šunta donekle redovito ulazio. Vjerujem da se želi što prije osigurati naslov, a onda će se krenuti slagati rasterećenije postave s nekim juniorima, Beljom i Stojkovićem koji se nadaju SP, Lisicom i Valinčićem koji se vraćaju itd.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.