• Zagi
    17.3k
    Uzmi u obzira da start Vinlofa nije bio opcija. Dugo bio bolestan i nije igrao , očito nemre više od 15-20 minuta.
    Očekivao sam start Galešića lijevo ako Goda ne moze.

Goda je sam trebao traziti zamjenu ako nemre barem na poluvremenu. Pozitivno je kaj pregrmiš bolove i igraš ali još 10 igrača ovisi o tome mozeš li odraditi zadatke ili ne. A jučer nije.
  • Dinaminjo
    2k
    Protiv Vz ocekujem da disemo na skrge..

Strah od izmjena...
    ..neprocjenjiv
  • Efes Pilsen
    15.5k
    +13, 0:2 i onda prica o sansama za sve itd. Samo polako Mario, samo pomalo..
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    Pa napravio je 3 izmjene. Ostali na klupi 2 na koja se ne racuna cordoba i tabinas, povratnik od ozljede vinlof i jedan junior. Sta bi treba?
  • Dinaminjo
    2k
    Imas mini ozljede Vidovica, McKenne, Misic drugu zaredom lezi nezgodno u situacijama gdje ocito ne krade vrijeme, sve simptomi zamora materijala.

Ne trebas racunat na Cordobu da bi igrao 15 min, stavi Stojku u vezu, Bakrara i Cordobu na krila, Topica na poluspicu i daj kapetanu 15 min odmora.
  • Mr Anderson
    18.8k
    Svašta se može na ovoj temi pročitati, malo je zamrla na proljeće.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Ponovno nema minuta za mlađe igrače..jebiga ovo je Dinamo
  • Crni86
    21.1k
    Palac gore za zamjenu zajca sa soldom na poluvremenu. Slovenski zeko je danas bio malo slabiji.
  • Kumerle
    2.7k

Zbog ozljede tetive
  • ElDorado
    10.7k
    Ja se samo bojim da bumo finale Kupa igrali s pet juniora.
  • Dinaminjo
    2k

Treca potvrdena mini ozljeda u kratkom roku..

Pitam se zbog cega i tko bi mogao snositi bar mrvicu odgovornosti?
  • Papastrumf
    22.4k
    Bome, treba kaznit cijeli strucni stozer zbog doskoka Vidovica s ispruzenim nogama. Sram ih bilo
  • Kepec
    9.7k
    Eto kaj ti je ljudski rod. Nakon svake tekme dok nije išlo, a i dok je rezultatski išlo, ali je igra bila loša, ova tema je gorila. Zašto ovaj igra beka, ovaj stopera, zašto ovakav vezni red, zašto na krilu taj, a ne taj, zašto ne stavi juniore, zašto stavlja juniore, zašto zamjena tad, a ne tad, zašto ovakva igra, zašto strah, zašto nazad, zašto se ne otvorimo, zašto ovako priča, zašto ga se ne smjeni, zašto smo ga doveli, zašto postajemo slabi klub bez perspektive, zašto postajemo klub s gubitničkim mentalitetom, zašto se zadovoljavamo s trenerom Slaven Belupa i tako još 1001 zašto.

426 stranica ili 6390 komentara natučeno u manje od godinu dana, a kada bi se išlo vaditi vjerojatno bi to bilo 80% negativnih. Malo sam i rekao.

Sad kada ide, kada smo prvi s +13, gol razlikom +58, 26 bodova više od trećeg, u zadnjih 10 utakmica 9 pobjeda i 1 remi od čega neke rekordne pobjede, kada izgledamo dominantno i dinamovski na terenu e onda je muk. Kada ga je trebalo vrijeđat, ponižavat, ismijavat, onda se pisalo na sve strane, tema se doslovno nije mogla čitati koja je to količina bila napisana.

Svaka, ali apsolutno svaka kritika je bila na mjestu i opravdana. Kritika. Ne vrijeđanje. Sad je vrijeme da svaka kritika stane jer na kraju je izvukao sezonu i omogućio nam da već u nedjelju proslavimo novi naslov. Jel treba ostat iduću sezonu i gradit momčad? Ne znam ja, ne znaš ti, ne zna nitko osim Bobana koji je jedini i imao toliku vjeru u njega.

Svaka mu čast, brojke dovoljno govore i nadam se da će na dočeku dobiti najveći pljesak jer to i zaslužuje. Toliko ružnih riječi upućenih prema njemu, a niti jedna jedina s njegove strane već uvijek osmijeh na licu. Gospodin.
  • Crni86
    21.1k
    auuf nisam znao, nadam se da bu zajc brzo nazad.

Po meni momcad danas dobro postavljena. Da su se neke odluke od strane igraca na terenu bolje donosile bilo bi to jos bolje.
  • fakin
    3.7k
    Nikad manje ozljeda prvotimaca nismo imali nego ove sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.