• Efes Pilsen
    15.5k
    Dosta se spominje Dinamo II u kontekstu Tabinasa, Torrentea, pa sad i Matkovica, ali Leko je rekao da nece igrat stariji od 21. godine ili sam ja nesto propustio?
  • Fan
    2.1k
    pa Matković bi i imao 21. kada bi došao na ljeto 2027.
  • ElDorado
    10.7k
    Pričao je o tome u podcastu. Da igrat će samo do 21 a postoje i neka pravila oko toga tko od starijih i koliko utakmica smije odigrati
  • tp1997
    2.6k
    Nejasno mi je, sad kad je prošlo par mjeseci, što je nama trebao taj Tabinas? Za Dinamo II prema svemu što smo čuli neće igrati ili će igrati vrlo ograničeno, prvoj momčadi ne može ni prismrditi, eto malo je osjetio travu protiv Kurilovca.

Novi Cordoba samo hvala Bogu mnogo jeftiniji. Čija je ideja taj bio da mi je znati.
  • ElDorado
    10.7k
    Capellasa? Fakat potpuno nejasno
  • Jos-Optimus
    10.2k
    On još uvijek nije promašaj. Koliko ja znam doveden je zbog abnormalnih fizičkih potencijala i s pokušajem da ga se odgoji za puno višu razinu tako da ćemo biti pametniji iduće sezone. Ulog u njega je, realno, nikakav.
  • Zagi
    17.3k
    Zapravo kada pogledaš, Matković bi bio Tabinas ali bez ijednog zdravog koljena.
  • Jos-Optimus
    10.2k
    i 100 puta skuplji
  • Jurki
    24.4k
    ali Leko je rekao da nece igrat stariji od 21. godine ili sam ja nesto propustio?Efes Pilsen

Predosmisliti ce se brzo. Momcadi treba poneki stariji igrac i mentor.
    Nikad i nigdje to nije funkcioniralo da igraju samo klinci, pa nebu ni pri nama.
    Trebalo bu iskustva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.