• Zagi
    17.3k
    Kao što ga daješ Lisici koji je trenutno katastrofa.Praskaton

Lisica je jučer centrirao za penal na Hoxhi te dao povratnu za Stojkovića koju je ovaj morao bolje obraditi.
    Neke posjede je uništio stoji, no Bakrar ih uništi više u jednom poluvremenu nego Lisica u pet tekmi.
  • Masto
    1.2k
    vinlofa samo treba pustiti da igra nažalost ga je bolest omela i manje ozljedice
    Goda za drugog beka odličan
    Zajca i šuntu bih rotiro po potrebi
    Za valinčića se slažem, imao je on dobrih utakmica, pogotovo prva protiv Osijeka, al zna zaplivat dobro u obrani, ništa, dat mu maksimalno minuta do kraja sezone pa vidit sto cemo s njim ako se srđana može povoljno dovest svakako odradit pa nek se bore za poziciju
  • Zagi
    17.3k
    vinlofa samo treba pustiti da igra nažalost ga je bolest omela i manje ozljediceMasto

.. i biti će kaj, europski čvrst iza? Ajmo se ne zavaravati.
    Slazem se da ima potencijala ali za ofanzivne uloge. Da bude ono kaj nama treba (postojan obrambeno) ima još nekoliko godina treniranja.

A nama je bitna iduća godina i njene kvalifikacije.
    Velim, ne čudi me kaj se piše o onom Kuzmiću koji je kad pogledaš nula prema naprijed ali beton iza.
    kuzmic-viborg.png
    Dijametralno suprotan bek Vinlofu ali i dobra kombinacija opcija.
  • Masto
    1.2k
    nece nam valjda opet desni bek biti prvi lijevi bek, po meni je vinlof pokazao da i obranu može dobro odigrat, ima grešaka tu i tamo samo mu treba dat da igra uvjeren sam
  • Zagi
    17.3k
    , po meni je vinlof pokazao da i obranu može dobro odigratMasto

kada?
  • ElDorado
    10.6k
    uglavnom si u pravu, pogotovo sto se tice jucerasnje tekme. Po meni nas problem su Stojke i Zajc, koji vuku cijelu momcad. Vec u Vukovaru su bili ispod svoje razine a jucer pogotovo. Valincic se umislio jer mu je netko napunio glavu da ga trazi pol talijanske lige i to se vidi po njegovom govoru tijela. Lisica ima sjajan centarsut ali dribling mu je nikakav. Po meni Šunjić za naš stil igre nije nikakvo riješenje. On tek ne može izdržati 90 min jakog ritma. Ne moze niti Zajc tu si u pravu.
    U svakom slucaju moramo rijesiti desnu stranu, veznu liniju ojačati jer je nakon zimskog prijelaznog to sada najtanji dio momcadi i naravno otkupiti Livija.
    Sve je to, naravno, sa stanovišta LP. Za HNL nam ne treba ništa.
  • Zagi
    17.3k
    Lisica ima sjajan centarsut ali dribling mu je nikakav.ElDorado

Pa? Lisica štampa asistencije i predasistencije za beka, dok Beljo golove.
    Briga me za driblinge dok se mreze tresu.
  • Jos-Optimus
    10.2k
    Solidna procjena, iako ja mislim da je Valinčić pokazao da može puno više, a ako naša struka misli da to nije tako onda ćemo ga prodati jer jako dobro kotira. Baš poslušaj podcast s Naletilićem, on mi je super jer je čovjek jako cijenjen i pričao je bez rukavica. Baš je oko Domingueza bio jako izravan i rekao da je talentiran, ali da sigurno trenutno ne može postići najbolju cijenu u Dinamu jer nije još pokazao da je u stanju biti konstantno na visokoj razini, dok je Stojković pokazao da može rješavati euro tekme, a Valinčić je svima ušao u bilježnice zbog strašnih fizikalija.

Ja osobno mislim da Domingueza trebamo probati zadržati i formirati i onda će to biti top. Lisica je baš jako podcijenjen, sva negativa oko dečka, afrajer jučer zakuhao 3-4 situacije u 20 minuta, a nije još ni ušao u ozbiljan kontinuitet. Veza nam je jako pala, jedino Mišić ima konstantu i zato mi je smioješno kad ljudi sve druge proglašavaju njegovim nasljednicima, ne shvaćajući koliko je on pouzdan, dostupan, motiviran i na visokoj razini.

Trebamo definitivno jednog beka koji će biti granit za zadnje kolo kvala i jednu box to box osmicu.
  • Zagi
    17.3k
    Baš poslušaj podcast s Naletilićem, on mi je super jer je čovjek jako cijenjen i pričao je bez rukavica.Jos-Optimus

Jesam. Ne slazem se sa njim oko Valeta. Nitko sretniji od mene da je on u pravu ali mislim da ima neki profit u tom poslu te zbog toga tako priča.
    Puno previše je tam bilo superlativa. Nebu na ljeto toliko interesa kako je on tam to predstavio.
  • Jos-Optimus
    10.2k
    Dobro da, malo je njega previše naglašavao, ali mislim da je istina negdje između
  • Zagi
    17.3k
    Pogotovo kada usprediš baš sa komentarom o Dominguezu kojem je problem manjak konstante.
    Ok ali Dominguez ima 21 godinu i nitko ne trazi konstantu. Vale ima 23 i ima više oscilacija no to nije spomenuo.
    Sales pitch.
  • ElDorado
    10.6k
    za LP premalo
  • Zagi
    17.3k
    Mene je trenutno u fokusu nivo za kvalifikacije LP.
    Za ligaški dio imamo previše neadekvatnih pozicija. Tu će trebati još nekoliko prijelaznih rokova.

Zatvoriti idući proračun bez velikih prodaja je ključ idućih 5 godina.
  • Jos-Optimus
    10.2k
    Zato mislim da bi mi mogli bezbolno riješiti proračun prodajama igrača koje lako nadomjestimo, a koji imaju dobar rejting vani...Hoxha, Valinčić, pa i Mckenna ako je ponuda brutalna
  • Efes Pilsen
    15.5k
    Ako dobijemo ovo sto njegov menadzer najavljuje onda neka ide

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/valincicev-menadzer-vrijeme-je-da-moris-ode-iz-dinama-15-mil-eura-je-realna-cijena/2783356.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

Valinčićev menadžer Adrian Aliaj iz agencije Soccer11 smatra da je ljeto idealan trenutak za transfer.

"Naš je stav da bi Moris već na ljeto trebao napustiti Dinamo i vjerujemo da je to sasvim realno", rekao je Aliaj za Sportske novosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.