• emilperska
    15.4k
    Sad ga uzeti za 250 k na ljeto i vratiti ga kroz Dinamo 2Niko1986

250k previše..
  • zmujcinslbrod
    137
    valjda druga noga, nevjerovatno. Radio sam na benzi s njegovim starim, inao je tad 14 god, Olić ga vodio na nekakve vrhunske fizicke provjere, testiranja, tad je imao tijelo i sposobnosti jednog 18godisnjaka.
  • Tvrdica McTvrdi
    5k
    Ako je to opet križni znači nema ga većinu iduće sezone i nakon tog je slobodan igrač. Onda opet pola godine ulaženja s klupe..nema od tog kruha
  • Mr Anderson
    18.7k
    Strašno, baš šteta za dečka.
  • rokikaciga
    13.1k
    Dao bih mu sezonu u Dinamu 2 da se spremi i ako krene dominirat na kraju sezone kad se vrati dat mu šansu u prvoj ekipi
  • BBBaranja
    4.7k

Da je malo više radio na sebi i svom oporavku za vrijeme stanke od prve ozljede,vjerojatno nebi došlo do toga..
    Lakše je udarat po pokeru jbg..
  • rioda
    15.4k
    Isto ili drugo koljeno?
  • Dinamovapriča
    774
    Veli Germanijak da je drugo koljeno.
  • KtcGoat
    4k
    Steta za decka bas
  • Thor
    2.4k
    Slaba koljena ocito...sjebalo ga u razvoju kad je bio mladja kategorija vjerojatno. Tesko da bu brzo od njega uspjeh,nazalost.
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    Unatoc svemu sta kazete ja apsolutno i dalje ne vidim razlog da se o njemu prica, prosjecni HNL igrac kojeg se ispromoviralo na nasem imenu. Kad navijaci Osijeka od zime pisu da ga ostave u Zagrebu za dz sve mi je jasno. Dinamo II mozda da, ali sve ostalo moze se naci puno bolje.
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    Jako mi je žao momka. Dinamo ili ne ,njegove godine ,oba križna . Pa jebote dušmani meni poželio. Sretan i brz oporavak dečko. Da se vratiš što jači i da te sreća i zdravlje služe u budućnosti. Da te ovo iskustvo još više ojača i da dođeš i do repke. Bilo to iz Dinama ili neke druge momčadi
  • Zagi
    17.3k
    Bekovi uzas, osmice dobre za HNL ali neadekvatne za europu.

Stojković će jasno ostati glavna uzadnica u novoj sezoni ali mora bolje.
    Čudi me doduše kaj se Zajca smatra zabetoniranim na svojoj poziciji. Kada mi nemamo potpuno kontrolu nad tekmom, on je igrač manje.

Ne čudi me kaj se šuška o prinovama na obje bekovske strane.
    Vinlof ima potencijal za napredak ali mora početi uistinu napredovati.
    Fala Godi na solidnoj igri i bubnjanju u svlačionici ali tu trebamo nekog boljeg.
    Galešić nema veze sa bekom. Šišmiši čekaju u europi , a znamo kak je to izgledalo.
    Valinčić je precijenjen.
  • Praskaton
    5.8k
    Valinčić je precijenjen.Zagi

Ajmo mu dati još vremena.Kao što ga daješ Lisici koji je trenutno katastrofa.
    Valinčića se bacilo u vatru nakon ozljede nebi li što prije ušao u formu a sad mu se dozira minutaža umjesto da je bilo obrnuto.

S ostatkom se slažem.Ovo je vjerovatno nepopularno ali Zajc nije dovoljno dobar za europu.Bar ne za većinu utakmica.Ja se nadam Šunjiću u kombinaciji sa Mišićem i Stojkovićem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.