• Niko1986
    6.2k
    Meni bi recimo bilo u redu kad bi godišnjaci dan dva prije utakmice trebali potvrdit dolazak, ne bi to stavio u kategoriju šibe. Klik i dvije sekunde posla.pešća

Dobar je sistem s ovim prepuštanjem, samo napraviti da kada ne ideš da se mora prepustiti. Dva puta ne prepustiš i dogodine nema godišnje. Ovako ako svaku utakmicu moraš potvrditi, ja prvi bih valjda 10 puta godišnje zaboravio :rofl:
  • pešća
    1.3k
    Ovako ako svaku utakmicu moraš potvrditi, ja prvi bih valjda 10 puta godišnje zaboravioNiko1986

Nema se tu kaj zaboravit, preko aplikacije ili maila iskoči notifikacija.
  • deda
    44.9k
    Ovo neprepuštanje je totalna indolencija, ali i nekorektnost prema svojim kolegama navijačima. Znate koliko nedolazećih optusti kartu? 10-15%. Sramota za njih teška.
  • Niko1986
    6.2k
    Nema se tu kaj zaboravit, preko aplikacije ili maila iskoči notifikacijapešća

Više sam mislio ako dođem na 30 domaćih utakmica godišnje, a propustim dvije, za te dvije ću se sigurno sjetit prepustiti.
  • Hnlovac
    4.8k
    ove će se brojke MORATI dovesti na bar 80+% na Kranjči, inače nam ne gine rasprodan stadion s 9000 gledatelja
  • criticus
    7.3k
    Na 300 smo prodanih danasLiks90

Već na 380, dajem dedi do podne da korigira procjenu na 13k :lol:

Edit: sjever je pao ispod 180. Još malo pa nestalo.
  • deda
    44.9k
    Za 13 moramo rasprodat sve 3 tribine. Daj Boze :pray:
  • criticus
    7.3k
    Kažem ja, otvorit će se i SG :100: .
  • Liks90
    4.7k
    Stanje za Rijeku

406 danas, sjever ostalo još 175

Armada 88

Ukupno 11664(bez ZD10)
  • Boycie
    3.9k
    glupo je pricati o brojci dok god imamo one koji nisu skenirani / evidentirani, a prisutni su. Nazalost i dalje ih je dosta.
  • deda
    44.9k
    Tiče se ovaj moj upis svakako i kluba te organizacije ulaska na stadion.
  • Liks90
    4.7k
    Stanje za Rijeku danas

505

SD još 140 komada
  • Liks90
    4.7k
    600

SD još 86 komada
  • Hrc-Vg
    1.2k
    Prenosim upit od frenda koji nije na Zoni, a iz kluba mu ne odgovaraju:

“ Nakon unosa web koda u aplikaciji, pojavi se poruka kako je kod nevaljan. Nebitno je li prije ili nakon ulaska na stadion. Prošle sezone mi je priznavan u vise navrata ove sezone ni jednom…”

Jel zna netko o čemu se radi?
  • deda
    44.9k
    Možda nije unio novu godišnju u aplikaciju jednostavno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.