• Liks90
    4.7k
    Stanje za Rijeku

Prvih sto prosli danas, 107 komada brojimo
  • skener
    7.8k
    Znači prvog dana prodaje za Rijeku otišlo cca 2000 ulaznica.
    Poprilično sam siguran da će barem 1500 tih ljudi doći i na Hajduk i onda mi nikako nije jasno zašto nisu kupili pakete i praktički gratis dobili ulaznicu za Varaždin
  • NerminB
    1.2k

Jbg, vjerovatno se radi o vecini ljudi koji ne zive blizu zagreba.
  • crophantom
    3.7k
    pa možda ljudi ne mogu sva 3 vikenda doći. Evo ja ne mogu na Rijeku nisam u ZG, na Hajduk i VŽ idem. Imam godišnju pa nije da bi kupovao pakete, ali oću reći da sam siguran da ima hrpa ljudi koja u ovo doba godine kad kreću svadbe, hrpa poslovnih putovanja da se riješe stvari prije ljeta i ostale privatne obaveze možda ne može na sve 3 tekme, pa šta će kupnjom paketa uzimati mjesto nekome.
  • Liks90
    4.7k
    slažem se sa svime navedenim…
  • rupke
    285
    ne bi bilo loše objaviti poziv za prepuštanje ulaznica
  • deda
    44.9k
    Napisao sam malo grublji post na tu temu, lagano mi već pun kufer tih nedolazećih godišnjaka i njihove bolikurčine tj. neotpuštanja ulaznica u prodaju.
  • Niko1986
    6.2k
    nedolazećih godišnjaka i njihove bolikurčinededa

Kad znaju da im ništa neće biti. Da mogu ostati bez godišnje za Kranjcu s time, da vidiš kako bi prepuštali.
  • NitkoBitan
    36.1k
    Napisao sam malo grublji post na tu temudeda

Nisi dovoljni grub jer spominjes iskljucivo nemogucnost prvokupa za iducu sezonu. Mislim da neki europski klubovi imaju pravilo da u slucaju ako se zareda par nedolazaka i neprepustanja mjesta godisnja se jednostavno ukida/oduzima pa se slikaj. A takva mjera ocito djeluje jer se na prijenosu na vide prazna mjesta. Prihvati "terms of service" ili ne kupuj godisnju ako nije za tebe, vrlo jednostavno.
  • austrijanac
    10.8k
    Ponekad šiba nije jedina mjera, iako se moglo malo jače s pravilima prema godišnjacima.

Uvjeren sam da ce na Kranjci bit bolje.
  • Liks90
    4.7k
    Na 300 smo prodanih danas…:strong:
  • Benx1312
    1
    Valjda ce na kranjci bit da se oni koji ne vracaju godisnju ukinut ista jer nije posteno prema drugima ako ju i kupis i nemozes doc daj dopusti da neko drugi dode.Jel neko zna kolko je jos ostalo ja sjever karti?
  • pešća
    1.3k
    Ponekad šiba nije jedina mjeraaustrijanac

Meni bi recimo bilo u redu kad bi godišnjaci dan dva prije utakmice trebali potvrdit dolazak, ne bi to stavio u kategoriju šibe. Klik i dvije sekunde posla.

A sad ako bi netko konstantno potvrđivao i ne dolazio ima problem u glavi, makneš ga s liste prvokupa za iduću sezonu i to je to.
  • NitkoBitan
    36.1k
    Jel neko zna kolko je jos ostalo ja sjever karti?Benx1312

Kompa na ovoj stranici uvijek mozes sam pogledat.

https://zona-karata.live/
  • fakin
    3.6k
    Staviti samo online godisnje i notifikacija 48h do 24h sata prije tekme na potvrdu dolaska i to stalno obavjestavati prilikom kupnje godisnje online.

Tako ce svi vidjeti i biti manje zbrke.

Nakon 3. nedolaska i neotkazivanja godisnja postaje nevazeca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.