• Liks90
    4.7k
    547 komada u prvih pola sata
  • Liks90
    4.7k
    678 komada u prvih sat vremena
  • Liks90
    4.7k
    1216 prodano do sad
  • Ludovic IX
    11k
    usporilo malo
  • rioda
    15.4k

Malo sam se pogubio, to je sad brojka pojedinačnih za Rijeku, bez paketa? Koliko je ukupno?
  • pešća
    1.3k
    Bilo da netko kupi paket bilo pojedinačnu to mjesto bude zauzeto, ne znam na koju foru možeš raščlanit je li kupljena pojedinačna ili paket. Kad bude prodaja za Varaždin vidjet će se tko je kupio preko paketa.
  • deda
    44.9k
    Paketa je kupljeno oko 2.000. Ovo što vam Liks govori ne možemo rasčlaniti, ali znači da je prodano preko 3.300 paketa i pojedinačnih za Rijeku.
  • Hnlovac
    4.8k
    Kaj mislite kolika će dolaznost biti na paketima?

Imam dojam da ce biti Hajduk 95% , Rijeka 80%, Varaždin 60%
  • rioda
    15.4k

Ne možemo raščlaniti, ali možemo zbrojiti po onome što znamo. Deda je dao odgovor koji me zanimao.
  • Liks90
    4.7k
    SD ostalo još 499 komada
  • Liks90
    4.7k
    Stanje za Rijeku

Do ovog trena prodano oko 10 700 ulaznica(bez ZD10) + 73 jug

Danas prodano 1510 ulaznica od 11h
  • Liks90
    4.7k
    Prešli smo 2000 prodanih danas, javim u ponoć konačno stanje dana :cool:
  • deda
    44.9k
    Izuzetno jak dan. Preko 2.000 ulaznica prodano. Što je najvažnije fakat prodano jer nema gratis karata. Paketa je prodano također 2.000 do početka prodaje pojedinačnih. Teško je reći koliko ima ovih sponzorskih i da li još nešto nije pušteno, znamo sigurno za ZD10, ali vjerojatno i ZG5 i dio ZD8. Bit ćemo pametniji sutra ili prekosutra kako će se izmicati ove u ponudi.

Za sjever preostalo tek 295 ulaznica.

Armada zasad na 83 komada.

Pula na 30 komada.

Usudio bih se prognozirati preko 11 tisuća u subotu.
  • Liks90
    4.7k
    Stanje za Rijeku

Do ovog trena prodano oko 11 258 ulaznica(uračunati svi sektori osim ZD10) + 83 za Ar, a ukoliko oduzmemo i te sektore koje je naveo učitelj da će se vjerojatno osloboditi za prodaju, onda je prodano oko 10 500 ulaznica

Danas prodano 2013 ulaznica.

Za SD ostalo još 294.

Sutra očekujem barem 1000 prodanih.

Laka vam noc :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.